Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Η εταιρεία δεν ήθελε να βγει ο δίσκος για να μην καταστραφώ»

«Υπήρχε στιγμή που αισθάνθηκα βαριά την ευθύνη του να σε αγαπάνε τόσο πολύ οι άνθρωποι και...»

Στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή JoinUs μίλησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αγάπη του κόσμου, την οικογένεια του, αλλά και το πως ξεπέρασε τα εμπόδια στην αρχή της καριέρας του.

«Δεν θα ήθελε η εταιρεία να βγει ο δίσκος «Φοβάμαι» για να μην καταστραφώ εγώ, ενώ είχα τόσο καλή φωνή, όπως έλεγε αυτά τα τραγούδια ήταν απαράδεκτα. Δεν ήταν ερωτικά τραγούδια και της εποχής, ήταν περίεργα. Δεν ήταν ο στόχος να πουλήσω, ήταν ο στόχος να δώσω τη δική μου άποψη και ατμόσφαιρα και αισθητική. Τους «απείλησα», είπα ότι θα πάω στον Ωτορινολαρυγγολόγο να πάρω ένα χαρτί ότι θα μουγγαθώ για δύο χρόνια λόγω του λαιμού μου. Είχα δίκιο τελικά, ο εταιρειάρχης τότε μόλις είδε να πολλαπλασιάζονται οι πωλήσεις με φώναξε και μου είπε μήπως έχω και κανέναν άλλο τέτοιο καλλιτέχνη στο μυαλό μου να του συστήσω» λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής τον οποίο ο κόσμος αγκάλιασε στη συνέχεια της πορείας του τόσο θερμά που χρειάστηκε βοήθεια για να διαχειριστεί αυτή την ευθύνη.

«Υπήρχε στιγμή που αισθάνθηκα βαριά την ευθύνη του να σε αγαπάνε τόσο πολύ οι άνθρωποι και νόμιζα ότι θα πρέπει να είμαι σα τους ήρωες των τραγουδιών, αλλά αυτό είναι απάνθρωπο, δε γίνεται. Και πήγα σε γιατρό και με βοήθησε με θεραπείες, γιατί έπασχα από φοβερές ενοχές και μου γύρισε σε κατάθλιψη βαριά» εξομολογείται ο ίδιος.

https://www.youtube.com/embed/6SYFkwZSFwg