Βασίλειος Κωστέτσος: «Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιδεινωθεί το θέμα της καρδιάς μου…»

Βασίλειος Κωστέτσος

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει...

Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην παρέα του Happy Day και εκμυστηρεύτηκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως μέρος της λιγοστής διάθεσης που έχει για τα πράματα αυτό το διάστημα έχει να κάνει και με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με την καρδιά του.

[dfp_ads id=236982]

«Σαφώς και έχει συμβάλει το πρόβλημα και το πρώτο που μου είπαν ήταν το άγχος. Επειδή είμαι άνθρωπος που τα μαζεύω μέσα μου, δεν πρόκειται ποτέ να γλείψω, ούτε να παραπονεθώ. Είναι κάτι πολύ σοβαρό, το οποίο δεν προέκυψε ξαφνικά, το είχε εκ γενετής, αλλά όλο αυτό το άγχος, η πίεση, με έκανε να φτάσω να καπνίζω 4 πακέτα τσιγάρα την ημέρα , έχω αϋπνίες, δεν μπορώ να κοιμηθώ, κοιμάμαι 6 το πρωί. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα νορμάλ 12 ή 1 το βράδυ. Τώρα ας πούμε είμαι άυπνος, είμαι με 1 ώρα ύπνο. Όλο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιδεινωθεί το θέμα της καρδιάς μου και μπορεί να χρειαστεί, δεν ξέρουμε πότε, μπορεί αύριο μπορεί σε 20 μέρες να κάνω μια εγχείριση.

Όσο για το αν έχει αναθεωρήσει τον τρόπο ζωής του, ο ίδιος λέει πως σοκ για εκείνον αποτέλεσε ότι πλέον δεν μπορεί να καπνίσει: «Με σόκαρε ότι σταμάτησα να καπνίζω και κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο»