Βαρύ το κλίμα στα Καλημερούδια: Αποχωρούν Χαρισόπουλος – Σαββίδου;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται πως ετοιμάζονται να γίνουν στα Καλημερούδια από τη νέα χρονιά και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πολύ πιθανό δύο άτομα από το πάνελ της Ντορέττας Παπαδημητρίου να αποχωρήσουν. Ο ένας είναι ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος, με τον οποίο συναντήθηκε η Έλενα Κατραβά, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον του στην εκπομπή. Το άλλο όνομα που φέρεται να είναι προς αποχώρηση, είναι αυτό της Μαριέλλας Σαββίδου.

Πρόκειται για δύο πρόσωπα που αν μη τι άλλο έχουν αφήσει το στίγμα τους στην εκπομπή και αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Ο μεν Χαρισόπουλος με τον δημοσιογραφικό του λόγο που επιπλέον δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα του όταν η περίσταση το απαιτεί και η δε Σαββίδου με την πληθωρική της προσωπικότητα και τη διαφορετική άποψη που δίνει χρώμα και ένταση στην κουβέντα.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με το κανάλι, επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις συγκεκριμένες τελευταίες εξελίξεις δεν υπάρχει και τα πάντα προκύπτουν αποκλειστικά από το ρεπορτάζ. Η επίσημη πλευρά του καναλιού είναι ότι οι άνθρωποι του σταθμού κάνουν συζητήσεις, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις προς ενίσχυση της ομάδας. Ουδείς γνωρίζει προς το παρόν τι τελικά θα συμβεί, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν οι αλλαγές αναμένεται να είναι μεγάλες για την πρωινή εκπομπή του Mega. Όσον αφορά την Ντορέττα Παπαδημητρίου, φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση προς το πρόσωπό της από τους ανθρώπους του σταθμού.

Τα ονόματα των δύο ατόμων που ακούγονται πως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά από πληροφορίες του ρεπορτάζ, έρχονται να προστεθούν σε αυτό της μαγείρισσας Ειρήνης Τόγια, γνωστή και ως “Ρένα της Φτελιάς” η οποία υπέβαλλε ξαφνικά την παραίτησή της πριν μερικές ημέρες. Ήδη έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια και οι πληροφορίες θέλουν να σκάει μεγάλη βόμβα, αν τελικά επιβεβαιωθούν.

Όποια κατάληξη κι αν έχει το θέμα φαίνεται πως έχουν γίνει σημαντικά λάθη στον χειρισμό από τους ανθρώπους του καναλιού. Ετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές, χωρίς συγκεκριμένο σενάριο.

Γιώργος Σκρομπόλας
Φίλιππος Αντωνίου