Βαγγέλης Περρής: Το κόψιμο του «Spata Live» και όσα αποκάλυψε για το show με την Ρούλα Κορομηλά

Νέα καρφιά του Βαγγέλη Περρή για τον Γιώργο Λιάγκα...

Στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά» o Βαγγέλης Περρής μίλησε για το κόψιμο της εκπομπής Spata Live από τον ΑΝΤ1, αλλά και τo show που ετοιμάζουν με την Ρούλα Κορομηλά. Περίμενε πως θα φτάσουν εκεί τα πράγματα με το Spata Live; Τι λέει για την πρόταση που δέχτηκε αρχικά από την Ρούλα Κορομηλά; Νέα καρφιά για τον Γιώργο Λιάγκα…

Spata Live: «Δεν το περίμενα γιατί ήταν μια εκπομπή που ήταν ακριβώς αυτό που μας είχαν πει να κάνουμε. Οι κριτικές που είχαμε εισπράξει ήταν από διθυραμβικές μέχρι πως θα το κάνουμε του χρόνου. Ήταν μια εκπομπή που κατά τη γνώμη μου ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει. Νομίζω ότι δεν υπάρχει φταίξιμο κανενός. Η εγχείρηση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε.

Για τον Δημήτρη και την Μαίρη: «Απογοήτευση φυσικά υπήρχε. Υπήρχε ένα κενό, δεν ήταν εύκολο να εξηγηθεί το γιατί συνέβη αυτό αλλά παρ' όλα αυτά το ξεπέρασαν και αυτό με λεβεντιά και νομίζω ότι τώρα ετοιμάζουν καταστάσεις. Είναι σε φάση που υπάρχουν προτάσεις.»

Spata Live: Έπεσε η αυλαία με δάκρυα για Ουγγαρέζο – Συνατσάκη και αιχμές Περρή!

Ρούλα Κορομηλά: «Πρώτα πρώτα εγώ θεωρώ υποχρέωση μου να ακολουθώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Η Ρούλα ήθελε να κάνει μια εκπομπή. Από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο, παρόλο που ήμουν απασχολημένος σε άλλη εκπομπή της είπα ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα είμαι δίπλα σου. Για τη Ρούλα νιώθω ευγνωμοσύνη, σεβασμό και πάνω από όλα αγάπη. Θα είμαι δίπλα οτιδήποτε θέλεις να το φτιάξουμε και να δούμε πως θα κυλήσει. Ετοιμάζουμε μια εκπομπή που θέλουμε να είναι προσαρμοσμένη στο 2016, να βασίζεται στο ταλέντο της Ρούλας, να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την μεγάλη παραγωγή που στήνεται και να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να κλείνει την τηλεόραση και να λέει «Ωραία πέρασα σήμερα! Και ευχαριστήθηκα και τραγούδησα και συγκινήθηκα και κάτι μου έμεινε. Αυτός είναι ο στόχος.»

Το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας: «Με αγχώνει αυτή η επιθετικότητα που έχουν. Έρχομαι στη θέση του αντικείμενου της παρουσίασης. Είναι μια επίθεση άνευ όρων για μια προσωρινή τηλεθέαση που πολλές φορές δεν έρχεται. Δεν αξίζει να συντρίβεις τον κόσμο μόνο και μόνο για να έχεις μια μοναδούλα. Το Πρωινό του ΑΝΤ1 είναι χαρακτηριστικό της περίπτωσης βάζουμε κάποιον κάτω με νυστέρι και αν δεν έχουμε νυστέρι με τσεκούρι.

Η Φαίη είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θεωρώ άτομο με ικανότητες. Ο Γιώργος αυτό που κάνει δεν το αποδέχομαι. Ο οργανισμός μου το βγάζει. Με μεγάλη ευκολία επιτίθεται σε ανθρώπους ή καταστάσεις που νομίζω δεν έχει την αναγκαία υποστήριξη στοιχείων προκειμένου να βγάζει αυτά τα συμπεράσματα.»