Βαγγέλης Περρής: Τι του είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τα σχόλια για την Αθηναϊδα Νέγκα;

Βαγγέλης Περρής

«Ήταν πραγματικά σκληρά τα λόγια! Σε σχέση με την Αθηναϊδα…».

Στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μίλησε και για τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Αθηναϊδας Νέγκα.

[dfp_ads id=236982]

«Να σου πω ακριβώς τι έγινε. Σε σχέση με την Αθηναϊδα είναι ένα διαφορετικό πράγμα με αυτό που έζησα εγώ. Η Αθηναϊς προσεβλήθη ακούγοντας πράγματα τα οποία ήταν πολύ σκληρά. Είναι μια διαστροφή σεξουαλική, με την οποία την χαρακτήρισε και δεν την δικαιολόγησε. Του έστειλα μήνυμα και λέω ρε Γιώργο τι έγινε και μου λέει όχι, είπαμε τα καλύτερα, απλά δεν μου αρέσει η εκπομπή. Του λέω είναι δικαίωμά σου, προφανώς και δεν έχεις υποχρέωση να σου αρέσουν όλες οι εκπομπές, έχεις άλλα κριτήρια.

Ήταν πραγματικά σκληρά τα λόγια. Ξεκίνησε την παρέμβασή του λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπεται ο Περρής που έχει βρίσει όλο τον κόσμο. Δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν, δεν βρίζω γενικότερα. Την Αθηναϊδα όλο αυτό την συνέτριψε. Μπήκε ξαφνικά μία βόμβα σε ένα σπίτι που είχε φτιαχτεί για να ζήσει μια χαρούμενη ζωή και αυτό της άλλαξε την ισορροπία της. Η αντίδρασή της είναι δική της υπόθεση. Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι να είμαι δίπλα της σε οποιοδήποτε βήμα αποφασίσει εκείνη», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε στο The 2night Show.