Βαγγέλης Περρής: «Πιστεύω πολύ στην Τατιάνα»

Η μπηχτή για τα «Καρντάσιανς» και τον Αρναούτογλου...

Στην εκπομπή «Με το καλημέρα» μίλησε ο Βαγγέλης Περρής για …όλα.

Για το «ΌΛΑ» και πότε θα ξεκινήσει…
«Αυτά τα πράγματα δεν τα χειρίζομαι εγώ κι όπως ξέρεις η κατάσταση είναι τόσο επισφαλής που δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη για τίποτα. Εκπομπές που έχουν ανακοινωθεί δεν έγιναν. Εκπομπές που δεν ανακοινώνονται θα γίνουν. Πως θα πάει αυτό το πράγμα δεν ξέρουμε.»

Για την νέα εκπομπή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαίρη Συνατσάκη στην οποία είναι αρχισυντάκτης.
«Όλοι ξεκινάν ότι θα κάνουν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση και βλέπουμε μία από τα ίδια. Εμείς ξεκινάμε ότι θα κάνουμε ένα πρόγραμμα που θα ταιριάζει στους παρουσιαστές. Δεν επιδιώκουμε έτσι κι αλλιώς το καινούριο αλλά να κάνουμε μία εκπομπή που θα ταιριάζει στα παιδιά.»

Για την Τατιάνα Στεφανίδου:
«Η Τατιάνα πάει πάρα πολύ καλά και μου αρέσει και πολύ η εκπομπή της. Πιστεύω πολύ στην Τατιάνα. Δεν πιστεύω τώρα, πάντα πίστευα. Θεωρώ ότι είναι από τους παρουσιαστές που μου αρέσουν, που ασχολούνται με την εκπομπή, τα δίνουν όλα, δεν αφήνουν δευτερόλεπτο χωρίς να το έχει επιμεληθεί και αυτοί οι τύποι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ και φέτος νομίζω ότι δείχνει τις ικανότητες της.»

Για την ατάκα του Ουγγαρέζου «δεν έχω πρόβλημα με τους καλεσμένους, μην έρθει ο Αρναούτογλου όμως» ο Βαγγέλης Περρής εξήγησε:
«Θα πρέπει πρώτα να πάει εκείνος, το θεωρεί ότι στον παλιό θα πρέπει πρώτα να καταθέσεις τα διαπιστευτήρια σου και μετά να τον καλέσεις. Από αυτή την άποψη το είπε. Όταν με το καλό ξεκινήσουν τα «Καρντάσιανς» οσονούπω… (Δεν θα γίνουν τα Καρντάσιανς)
Ιιιι με πλήγωσες γιατί μου το είπες αυτό; Μη μου το κάνεις! Σταμάτα, είναι ψέμα. Είναι ένας εφιάλτης. Δεν μπορεί, δεν μπορεί και πως θα είναι τόσο χαρούμενη η Μαρία Μπεκατώρου;»