Βαγγέλης Περρής: «Πήγα με την Σπυροπούλου σε ένα καφέ…»

«Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δεν θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει»...

Τον Δημοσιογράφο Βαγγέλη Περρή φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO του Join Us και κουβέντιασαν…

…για τη φημολογούμενη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πήγα με την Σπυροπούλου σε ένα καφέ, με ρώτησε δυο τρία πράγματα και το έκανα με μεγάλη μου χαρά. Και έτσι βγήκε στα μέσα ο τίτλος ότι είμαι σύμβουλος της Σπυροπούλου. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο αλλά μακάρι του χρόνου να γίνει η συνεργασία. Η εκπομπή της δεν είναι καλή, θέλει μάζεμα. Η ίδια θα πρέπει να μάθει τους κανόνες βηματισμού. Όλο αυτό είναι μπροστά, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ή όχι. 

…για τις δημόσιες αντιπαραθέσεις

Οι δημόσιες αντιπαραθέσεις με τρομάζουν, δεν τις ευχαριστιέμαι. Για παράδειγμα, η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δεν θεωρώ ότι είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει. Έτσι έγραψα τις γνωστές ανοησίες που συνήθως γράφουμε για να γελάσουμε, ότι το κοινό φταίει που δεν μπορεί να παρακολουθήσει μια τόσο υψηλού επιπέδου εκπομπή. Είναι σαφές ότι υπάρχει μια ειρωνική διάθεση.

…για τη συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά

Οι άνθρωποι που ήταν γύρω από την Ρούλα, είχε ένα μοναδικό προνόμιο… να τους κάνει να γίνονται θυσία για εκείνη. «Για τη Ρούλα θα τα δώσουμε όλα».

…για την κριτική στους επωνύμους

Δεν έχω ζητήσει ποτέ συγγνώμη από κάποιον επώνυμο. Δεν σημαίνει ότι έχω το αλάνθαστο αλλά ότι δεν έχω αλλάξει άποψη για τα πράγματα. Πριν κάνω μια τοποθέτηση το σκέφτομαι, δεν το κάνω επιπόλαια.

https://www.youtube.com/embed/71ORBWfPvbw