Βαλάντης: «Παρερμηνεύτηκε η δήλωση μου για τον Πάριο…»

Δείτε όλα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» του Θανάση Πάτρα ήταν ο Βαλάντης, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα είχε πει για τον Γιάννη Πάριο και εξήγησε ότι η δήλωσή του είχε παρερμηνευτεί.

«Το ότι έχεις την πορεία σου, δεν πάει να πει ότι αρέσεις σε όλους. Μπορεί να είναι μια πορεία αποδεκτή, να λες ότι αυτός ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά δεν πάει να πει ότι ασπάζεσαι και τη δουλειά σου ή σου αρέσει, ασχέτως αν ο Πάριος μ' αρέσει. Εγώ σέβομαι την ιστορία κάθε ανθρώπου, ότι και να κάνει, ότι και να έχει, μ' αρέσει, δεν μ' αρέσει. Δεν ειπώθηκε από εμένα η φράση “να πάει σπίτι του ο Πάριος”, παρερμηνεύτηκε. Δεν έτυχε να συναντηθούμε μετά την δήλωση.

Απλά, κάποιοι άνθρωποι που έχουν γράψει μια μεγάλη ιστορία, γι' αυτό που είναι, δεν μπορείς να τη χρησιμοποιείς αυτή την ιστορία εσαεί. Υπάρχει ένα τέλος για όλους. Δεν βάζω όριο, αυτή είναι η δική μου άποψη, ότι από εδώ και πέρα δεν μπορώ να σε ακούω.

Δυστυχώς σε αυτή τη δήλωση δεν βρήκα δημόσια συμμάχους. Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα και από άλλους μεγάλους τραγουδιστές και καλλιτέχνες που λένε “εντάξει ρε φίλε, δίκιο έχεις, αλλά βγαίνεις και τα λες έτσι;”. Δεν είπα κάτι το σπουδαίο, αφού μου το λένε όλοι. Το τι δύναμη μπορεί να βρει ο καθένας και να βγει να πει μια αλήθεια, είναι άλλο θέμα. Ας το κρίνουν μόνοι τους. Εγώ είπα κάτι το οποίο πίστευα. Είναι για τα δικά μου αφτιά, το τι μ' αρέσει αυτή τη στιγμή ή δεν μ' αρέσει. Από τη στιγμή που με ρωτάνε, απαντάω. Δεν γλύφω κανέναν, ούτε με ταΐζει κανείς από αυτούς. Δουλεύω 20 χρόνια, κάνω τη δική μου πορεία, δεν έχω πειράξει κανέναν, δεν ενοχλώ κανέναν, ρωτήθηκα κάτι, απάντησα, ας τα βάλουν με τον δημοσιογράφο που ρωτάει.

Δημοκρατία έχουμε και από τη στιγμή που δίνεται το βήμα να απαντήσω σε κάτι, εγώ θα απαντήσω. Τώρα κατά πόσο πειράζει αυτή η απάντηση… Κακοπροαίρετος δεν ήμουν, καλοπροαίρετος ήμουν. Και αν δω τον Γιάννη από κοντά, θα του εξηγήσω τι έχει συμβεί. Γιατί και σε εκείνον πιστεύω ότι του έχουν μεταφερθεί πράγματα των δηλώσεών μου. Δεν θα μπορέσει να το καταλάβει ο κόσμος έτσι όπως το λέω εγώ. Αν μιλήσω με τον Γιάννη και του εξηγήσω ακριβώς, το μόνο σύμμαχο που θα βρω, θα είναι εκείνος. Δεν το είπα έτσι ακριβώς, απλά έγινε αναπαραγωγή η οποία βόλευε».