Τζέσυ Παπουτσή: «Λυπάμαι που έγραψαν πράγματα που δεν ίσχυαν, έγραψαν ότι έχω…»

«Τα τελευταία χρόνια έπαιρνα πολύ καλά λεφτά τα οποία πήγαν όλα στις εγχειρήσεις»

Στο Πρωινό μίλησε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή για το γεγονός ότι δεν την βλέπουμε πια σε τηλεοπτικές δουλειές, αλλά και την εκμετάλλευση που υπάρχει στους νέους. Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξέφρασε το παράπονο της…

Για τις τηλεοπτικές δουλειές: «Στην τηλεόραση εμάς τους παλιούς δεν μας φωνάζουν πια. Εμένα προσωπικά δεν με έχουν φωνάξει, ψέματα να πω; Εντάξει δεν παίρνουμε τα λεφτά που παίρναμε. Δίνουν και πιο λίγα λεφτά στα παιδιά. Χαίρομαι πάρα πολύ να παίζουν οι νέοι και θέλω, αλλά δεν θέλω να τους εκμεταλλεύεται κανείς.»

Για το πρόβλημα υγείας: «Πέρασα ένα πρόβλημα υγείας και λυπάμαι που το εκμεταλλεύτηκε πολύς κόσμος και έγραψαν πράγματα που δεν ισχύουν. Γράψανε ότι έχω καρκίνο στο κεφάλι. Αλλά δεν έχω καρκίνο, ήμουν πολύ τυχερή. Στα δέκα μηνιγγιώματα τα εννιά είναι καλοήθη και εγώ ήμουν στα εννιά και ήμουν πολύ τυχερή.»

Για τα χρήματα: «Τα τελευταία χρόνια έπαιρνα πολύ καλά λεφτά τα οποία πήγαν όλα στην εγχείρηση την κάτω και την πάνω. Τώρα δεν έχω λεφτά. Έχω δηλαδή για να περνάω. Αλλά τι να τα κάνεις τα λεφτά; Μαζί μας θα τα πάρουμε;»