Τζένη Μπαλατσινού: Τι απαντά για τις φήμες που την θέλουν στον Alpha;

«Η εκπομπή ολοκλήρωσε τα 50 επεισόδια...»

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι συνεργάτες της εκπομπής του Epsilon «Το Πρωινούλι», ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται πως κάνει ραντεβού με το κανάλι του Alpha, θέλοντας μάλιστα μαζί του στο κανάλι την Τζένη Μπαλατσινού.

Η παρουσιάστρια, που είναι σε αναμονή στο MEGA – όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του – με την παρουσίαση της εκπομπής «Jenny Jenny» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο «ΦΜ Live» όπου δεν παρέλειψαν να την ρωτήσουν για τις φήμες…
«Η εκπομπή ολοκλήρωσε τα 50 επεισόδια, έχει πάρει ανανέωση για κάποια επεισόδια ακόμα και νομίζω πως ανάλογα όπως θα εξελιχθούν τα πράγματα θα εξελιχθεί και το δικό μας» ανέφερε η παρουσιάστρια και στην συνέχεια διέψευσε πως είχε οποιαδήποτε συνομιλία με τον Γιάννη Λάτσιο: «Μου το είπαν πριν έρθω εδώ. Στο ορκίζομαι δεν έχω μιλήσει με τον Γιάννη Λάτσιο. Και μάλιστα έμαθα τώρα ότι θα πάει και ο Λάτσιος στον Alpha. Να πάει, αλλά ο πρώτος που παίρνει είμαι εγώ;», ενώ έκλεισε λέγοντας: «Γενικά θεωρώ ότι τώρα είναι λίγο άστοχο να μιλάμε για άλλα πράγματα, γιατί υπάρχει ένα κανάλι που είναι σε μια δύσκολη κατάσταση.»