Τζένη Διαγούπη: Η απίστευτη περιπέτεια υγείας του αδερφού της

«Μιλήσαμε με τον Θεό...»

Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη βρέθηκε στο πλατό του «MEGA με μία», μίλησε με τον Μάρκο Σεφερλή και εξομολογήθηκε την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο αδερφός της.

«Ήταν για όλους μας πολύ δύσκολο. Ο αδερφός μου πριν από δύο χρόνια έπαθε ένα εγκεφαλικό. Ήταν 35 χρονών. Από την πολύ πίεση στην δουλειά του. Και ήρθαμε σε πολύ δύσκολη θέση. Ιατρικά δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Τα αγγεία μέσα στο σώμα του στράβωσαν, διαστρεβλώθηκαν και μπήκε στο «Γεννηματάς» και θεωρώ ότι μιλήσαμε με τον Θεό για να σωθεί. Είχε την εικόνα ενός ανθρώπου που είναι 80 χρονών κι έπαθε εγκεφαλικό. Ένα παιδί που δεν καπνίζει, δεν πίνει, αθλητής. Εκεί σκέφτεσαι ότι η ζωή είναι πάρα πολύ δύσκολη, οπότε δεν πρέπει να αγχωνόμαστε για πολλά πράγματα. Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας. Και μετά από ένα μήνα νοσηλείας, έκανε τη μαγνητική και τις ίδιες εξετάσεις και ήταν σαν να μην το είχε πάθει ποτέ. Οπότε εκεί λες ότι κάτι γίνεται από ψηλά, κάτι συμβαίνει.

Ερωτηθείσα για το αν πιστεύει στον Θεό, είπε: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω περάσει πάρα πολλά προβλήματα και με την δική μου υγεία, οπότε πιστεύω πάρα πολύ στην Παναγία, αγαπώ πάρα πολύ την Τήνο ως νησί από το 2006 πηγαίνω και τρεις φορές το χρόνο. Πάω καλοκαίρια, είναι ένας τόπος που αγαπώ ιδιαίτερα. Πρώτη φορά πήγα για έναν δικό μου λόγο. Είχα κάνει μια επέμβαση και είχα πει ότι αν γίνω καλά, θέλω να πάω στην Παναγία. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά έγινα καλά».

https://www.youtube.com/embed/vLidr1fzTVw