Τσιμτσιλή: «Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου»! – Τσολάκη: «Δεν με ακούς και δεν με προσέχεις»!

Απίστευτα πρωινά "καρφιά" στο Happy Day - Τσιμτσιλή σε Αναδιώτη: «Δεν μπορεί να μαθαίνω ότι θα λείψεις μία μέρα πριν»!

«Είμαστε εδώ, έχουμε πάρα πολλά να σας πούμε, έχουμε πολύ καλή διάθεση», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής και το επόμενο δευτερόλεπτο έδειξε αυτή την «καλή» της διάθεση…

«Δεν θα λείψεις ξανά αν δεν πάρεις άδεια. Δεν μπορεί να μαθαίνω ότι θα λείψεις μία μέρα πριν. Δεν θα το επέτρεπα», είπε η Σταματίνα στον Νίκο Αναδιώτη που έλειπε χθες από το πλατό. «Και αποχαιρετούμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και υποδεχόμαστε την Κρουέλα Ντε Βιλ!», σχολίασε η Ελένη Τσολάκη.

Το σχόλιο αυτό, όμως, το «πλήρωσε» μερικά λεπτά αργότερα. Όταν η Ελένη άφησε να εννοηθεί κατά τη διάρκεια εκφώνησης του καιρού ότι θα πάει το Σαββατοκύριακο για μπάνιο στο Λουτράκι -νωρίτερα είχε αναφέρει πως θα βρεθεί σε γάμο στην Αίγινα-, η Σταματίνα διέκοψε λέγοντας: «Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, πριν πέντε λεπτά μας είπες ότι θα πας στην Αίγινα το Σάββατο, σε ένα γάμο».

«Αυτό λέω, αλλά δεν με ακούς και δεν με προσέχεις. Λέω και για μας που θα πάμε για ένα μπανάκι κάπου γρήγορα και θα γυρίσουμε πίσω», απάντησε η Ελένη Τσολάκη.

«Ε, όχι και για ένα μπανάκι στην Αίγινα. Να πούμε εμείς που θα πάμε μέχρι τη μπανιέρα του σπιτιού μας «έστω για ένα μπανάκι».», έδωσε συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ελένη να καταλήγει: «Σταματινάκι, μες στη μίρλα είσαι σήμερα! Άντε! Άντε να έρθει το Σαββατοκύριακο γιατί το χρειάζεσαι…».

Δείτε την ωραία Happy Day στο στούντιο του Alpha:

//www.youtube.com/embed/B9vhPtFCh44

Διαβάστε ακόμα:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκδικήθηκε τον Νίκο Μουτσινά

Η ατάκα της Μιμής Ντενίση για το κακό της προφίλ!