Τρόμος στον αέρα για τον Morgan Freeman!

Το ιδιωτικό του τζετ έπαθε βλάβη εν ώρα πτήσης και έκανε αναγκαστική προσγείωση. Καλά στην υγεία του ο πασίγνωστος ηθοποιός!

Μια μεγάλη τραγωδία αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή και δύο άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ. Ο ένας, μάλιστα, είναι ο Morgan Freeman, ο οποίος, το Σάββατο, πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ, όταν το ιδιωτικό του τζετ παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο κοντινότερο αεροδρόμιο.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός ήταν ο μόνος επιβάτης του αεροσκάφους, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα στα υδραυλικά του, λίγο μετά την απογείωσή του. Ο πιλότος εξέπεμψε αμέσως σήμα κινδύνου και πήρε άδεια να προσγειωθεί στην Tunica του Mississippi. Κατά την προσγείωση, μάλιστα, έσκασε ένα λάστιχο και το τζετ δεν σταμάτησε μέσα στον αεροδιάδρομο, αλλά σε ένα διπλανό χωράφι.

«Μερικά πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις. Ένα λάστιχο έσκασε, ωστόσο, δεν υπήρξαν άλλα προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον εξαιρετικό πιλότο μου, Jimmy Hobson που μας προσγείωσε με ασφάλεια και χωρίς ούτε μια γρατζουνιά», είπε ο Morgan Freeman και πρόσθεσε για το ιδιωτικό του τζετ: «Δεν μπορώ, όμως, να πω το ίδιο και για το αεροπλάνο μου. Εκτιμώ το ενδιαφέρον και τις προσευχές σας για την ασφάλειά μας».