Τρολάρει το σύμπαν ολόκληρο τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του»!

Survivor

"Προφανώς δεν τις είχε τις 4.000 γυναίκες..."

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε όλες τις εκπομπές. Ο λόγος; Οι Τουρκάλες δεν του έδωσαν σημασία στο ελληνοτουρκικό γλέντι. Αντίθετα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκλεψαν καρδιές…

[dfp_ads id=236982]

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, μόλις είδε το σχετικό βίντεο, γύρισε προς τον Κώστα Φραγκολιά και είπε: «Αυτό με τον Σπαλιάρα είναι σαν να πας εσύ Κώστα σε ένα Survivor με τους πιτσιρικάδες κι εσένα να μην σε προσέχει κανένας. Βλέπω στο βλέμμα του Σπαλιάρα μια απογοήτευση «Δεν μπορεί όλες αυτές να μην έχουν προσέξει εμένα»!».

Η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: «Αντικειμένικα, ο Βασάλος είναι ένα ωραίο παιδί, πιο φρέσκο και έχει και μια εξωτική ομορφιά».

«Ο Σπαλιάρας που ήταν σε όλη αυτή τη διένεξη;» αναρωτήθηκαν στο Πρωινό. Την απάντηση έδωσε η Σάσα Σταμάτη… με τον τρόπο της: «Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του! Σαν τον Άγιο Ονούφριο έχει γίνει! Προφανώς δεν τις είχε τις 4.000 γυναίκες, όπως βλέπεις». «Ο Σπαλιάρας ζήλεψε που δεν «έπαιξαν» μαζί του», σημείωσε ο Θέμης Γεωργαντάς.