Τριαντάφυλλος Παντελίδης: «Ελπίζω να μας βλέπει ο Παντελής και να χαίρεται με την αγάπη του κόσμου»

Παντελίδης

«Μας λείπει πιο πολύ ο Παντελής ως άνθρωπος, ξέρεις, τα απλά, τα καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν πολλοί».

Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, σχεδόν ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή.

[dfp_ads id=236982]

«Την Κυριακή είναι το μνημόσυνο, πέρασε ένας χρόνος, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Μας λείπει πιο πολύ ο Παντελής ως άνθρωπος, ξέρεις, τα απλά, τα καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν πολλοί. Δεν μας λείπει ο τραγουδιστής, μας λείπει ο αδερφός, ο γιος… Αν ζούσε ο Παντελής θα ήταν χαρούμενος με την αγάπη του κόσμου, την οποία δεν πρόλαβε να την καταλάβει. Σίγουρα ήταν χαρούμενος κι ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται κι αυτός. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος αγαπάει τον Παντελή και μας στηρίζει, μας βοηθάει, μας έχει αγκαλιάσει και μας νιώθει δικούς του ανθρώπους. Ο κόσμος αγάπησε το απλό παιδί που μπήκε μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και τον ένιωσαν δικό τους παιδί», είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη.