Τριαντάφυλλος: «Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ξέρει από χορό…»

Τι λέει για τη σύντομη συμμετοχή του στο DWTS και ποια είναι η σχέση του με την Ναταλία Γερμανού;

Ο τραγουδιστής μπορεί να αποχώρησε από το show χορού του ΑΝΤ1 νωρίς, ωστόσο φαίνεται πως κάνει σχέδια να μείνει στην τηλεόραση. Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην Μάρτζυ Λαζάρου και στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και απάντησε για τη σύντομη  συμμετοχή του στο Dancing with the Stars αλλά και το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού μέσω social media κατά τη διάρκεια του πρώτου live.

Σε πείραξε που αποχώρησες από το 2ο live;

Ειλικρινά θα σου πω. Δεν με πείραξε καθόλου. Απλά στεναχωρήθηκα για την παρτενέρ μου, τη Φωτεινή. Κάναμε πολλές προσπάθειες.

Θεωρείς ότι ήσουν λίγο «σφιγμένος» στο σόου;

Έχεις δίκιο, ήμουν λίγο και αυτό γιατί κάνω χρόνια Kick boxing , παίζω τένις χρόνια, δεν μπορούσα μέσα σε δύο εδβομάδες να γίνω «μπακαλιάρος» και να χορέψω.

Έχεις ξεχωρίσει τον νικητή του σόου;

Πιστεύω ότι την κούπα θα τη σηκώσει γυναίκα. Είναι πολύ καλές η Μορφούλα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Νικολέττα Καρρά, αλλά και η Ελισαβετ Σπανού. Τα κορίτσια φέρος είναι πολύ καλά, γι’αυτό θεωρώ ότι θα το πάρει γυναίκα. Αν το πάρει άντρας, πάντως θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Τα σχόλια των κριτών πως σου φάνηκαν; Ξεχώρισες κάποιον κριτή;

 Τους σέβομαι όλους. Η κ. Κάτια Δανδουλάκη και μόνο που με κοίταζε, ότι που με έκρινε, ήταν μεγάλη μου τιμή. Είναι μεγάλη σταρ και φοβερή προσωπικότητα. Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ξέρει από χορό και το είδαμε αυτό και πέρσι που συμμετείχε, αλλά σέβομαι την ύπαρξη του εκεί και σέβομαι και τους κανόνες του σόου.

Τελικά έχετε διαφορές με τη Ναταλία Γερμανού;

Με τη Ναταλία έχουμε κάνει πολλές επιτυχίες μαζί. Δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Ούτε παρουσιαστής είμαι ούτε της πήρα την εκπομπή για να έχουμε προηγούμενα.

Θα έπαιρνες μέρος σε κάποια εκπομπή;

Πιστεύω ότι θα ήμουν πολύ καλός παρουσιαστής. Σε λίγο καιρό θα το προσπαθήσω πάντως. Το γουστάρω πολύ. Και σε πάνελ θα πήγαινα, γιατί όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που ε΄χει χιούμρο, τα λέω έξω από τα δόντια, φυσικά μέσα σε λογικά πλαίσια.