Τριαντάφυλλος: «Δεν με ήθελε καθόλου, αλλά εγώ γούσταρα»

Τι είπε ο τραγουδιστής για την γνωριμία με την σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή του «Τα Λέμε» του Θανάση Πάτρα ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον Κώστα Δόξα στο YFSF, ενώ αναφέρθηκε και στην σύζυγό του, αποκαλύπτοντας τους… αγώνες που έκανε, προκειμένου να την κατακτήσει.

«Είχα πει ότι στα 35 μου θα παντρευτώ μια θαυμάστριά μου. Είπα θα το κάνω και το έκανα. Την γνώρισα τελείως τυχαία. Ένα πολύ όμορφο κοριτσάκι, πολύ γλυκό και είμαι πολύ τυχερός που την γνώρισα. Είναι γιατρός, σπούδαζε τότε και πρέπει να σου πω ότι για τρία χρόνια υπέφερα. Την έστηνα κάτω από το σπίτι της. Δεν με ήθελε καθόλου, ούτε καν να με βλέπει. Γούσταρα… Αν δεν γούσταρα θα έλεγα “πάμε παρακάτω”. Μια-δυο φορές της έκανα καντάδα. Είχα βάλει μουσική στο αυτοκίνητο και τραγούδαγα από κάτω».

Όσον αφορά το περιστατικό με τον Κώστα Δόξα στο YFSF, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Δεν νευρίασα με τον Κώστα. Δεν νευρίασα με αυτό που έκανε ο Κώστας. Τον ρώτησε ο Τάκης Ζαχαράτος κάτι, κάπως έτσι ειρωνικά, απλά όταν δεν είσαι εκεί πέρα και δεν είσαι ο Τριαντάφυλλος, δεν πρέπει να απαντάς. Θα πεις “είναι φίλος μου ο Τριαντάφυλλος ή ο Πάτρας. Κάναμε το τραγούδι μας, το χαβαλέ μας, μιμηθήκαμε ωραία, αλλά ο Πάτρας είναι φίλος μου, πρέπει ο ίδιος να σου απαντήσει”Δεν παρεξηγήθηκα επειδή έκανε τη μίμηση. Ίσα ίσα που γελούσα και μου άρεσε και γούσταρα πολύ. Το μετέπειτα δεν μου άρεσε».

https://www.youtube.com/embed/oQ3b19b0WVg