Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδο από το Δρομοκαΐτειο

Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου

«Βρέθηκα ξαφνικά τυλιγμένη σε μια κόλλα χαρτί. Είμαι καλά, είμαι με τον σύντροφό μου και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να το ξεκαθαρίσει».

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, που έγινε γνωστή από τη σειρά Κλεμμένα Όνειρα και απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα, βγήκε από το Δρομοκαΐτειο και έκανε την πρώτη επίσημη έξοδό της. Η ηθοποιός το είχε σκάσει από το Δρομοκαΐτειο την 28η Οκτωβρίου, καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι την είχαν κλείσει εκεί χωρίς τη θέλησή της, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους.

[dfp_ads id=236982]

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου βρέθηκε στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί ο καλός της φίλος Σπύρος Μπιμπίλας και δήλωσε τα εξής:

«Έλειπα δύο χρόνια και προφανώς είχαν παρεισφρήσει στην οικογένειά μου απόψεις τρίτων. Δεν είχα κάποια προβλήματα. Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα, μακάρι να μάθω κι εγώ τι έγινε σε δύο μεγάλους ανθρώπους που ήταν μόνοι τους. Τι ιδέες τους έβαλαν στο κεφάλι για μένα που έλειπα. Δύο χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε ένα χώρο που αν είχε γίνει κάτι πάρα πολλοί άνθρωποι θα το ήξεραν. Αν είχα πάθει κάτι κάποιος θα το είχε καταλάβει, για να το πω πιο απλά. Κάτι έγινε, λύθηκε, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που μου φέρθηκαν εκεί που πήγα αφού βρέθηκα νομικά να με πάνε. Βρέθηκα ξαφνικά τυλιγμένη σε μια κόλλα χαρτί. Είμαι καλά, είμαι με τον σύντροφό μου και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να το ξεκαθαρίσει».