Travel Guide στην τροπική Σιγκαπούρη

Κυριακή 7 Ιουνίου στις 19:00 στο E TV...

Ως παγκόσμιο οικονομικό θαύμα, η τίγρης της Νοτιοανατολικής Ασίας όπως αποκαλείται η Σιγκαπούρη, έχει όμως ως σύμβολο της πόλης το λιοντάρι. Από εκεί ξεκινά η ταξιδιωτική ξενάγηση του «TRAVEL GUIDE» και του Θάνου Παπαδημητρίου τόσο με τα…πόδια, όσο και με το παραδοσιακό ποταμόπλοιο της πόλης που καταλήγει στον 3πλο ουρανοξύστη Marina Bay Sands Sky Park. Από εκεί ψηλά στη μεγαλύτερη πισίνα υπερχείλισης του κόσμου σε τέτοιο ύψος, απολαμβάνουμε το τροπικό ηλιοβασίλεμα και το διάσημο show νερού και μουσικής της πόλης.

Κι όταν πέσει η νύχτα τα αξιοθέατα συνεχίζονται στην Σιγκαπούρη. Για 1η φορά στην ελληνική τηλεόραση ο ταξιδιωτικός φακός του «TRAVEL GUIDE» καταγράφει τις κινήσεις των άγριων ζώων σε ένα ξεχωριστό σαφάρι τη νύχτα μέσα στη ζούγκλα του Ισημερινού.

Σιγκαπούρη χωρίς shopping δε γίνεται, ούτε γίνεται να μην πείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε ένα πρωτότυπο τοστ παγωτού. Η διασκέδαση φτάνει στο ζενίθ, όταν ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγεί στο απόλυτο νησί διασκέδασης της Σιγκαπούρης, Sentosa. Beach bars, χοροί, μουσική, ενυδρεία, παιχνίδια και καλοκαιρινή διάθεση, γιατί το αληθινό ταξίδι, έτσι είναι!