Traction: Τι θα δούμε σήμερα…

Traction

Σήμερα στις 16:00 στον ΣΚΑΙ.

O Κώστας Στεφανής παρουσιάζει στο Traction τα πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία του νέου Renault Megane, συνοδευόμενος από την πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό, Ευαγγελία Συριοπούλου. Ο συνδυασμός αυτός έφτιαξε τη διάθεση του Κώστα Στεφανή και έτσι προέκυψε ένα πολύ ωραίο γύρισμα, στο οποίο συνδυάστηκαν ιδανικά οι νέες τεχνολογίες του γαλλικού αυτοκινήτου, με τις καλλιτεχνικές πινελιές της γλυκύτατης Ευαγγελίας Συριοπούλου. Την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 16.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

Νέο VW Golf

Ο Θωμάς ταξιδεύει στην Μαγιόρκα της Ισπανίας και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του, αναφορικά με το ανανεωμένο VW Golf, ενός αυτοκινήτου-ορόσημο για την ιστορία της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο διατίθεται σε πολλές, διαφορετικές και -όλες- ενδιαφέρουσες εκδόσεις.

Mercedes E-Class Coupe

Μια λιμουζίνα καταξιωμένη, προηγμένη και εμβληματική, αποδεικνύει ότι μπορεί να γίνει και σπορτίφ. Ο λόγος για τη δίπορτη κουπέ Mercedes E-Class, που φτιάχτηκε για να εντυπωσιάζει. Οι Γερμανοί δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον κινητήρα ντίζελ της έκδοσης Ε 220 d, με τον κινητήρα των 2.000 κ.εκ. πουτ αποδίδει 9ίππους και καταναλώνει μόλις 4 λίτρα/100 χλμ.

Kart Race

Ο Μάνος επιστρέφει σε μια παλιά του αγάπη, το karting. Μπορεί να απείχε από το σπορ για 15 χρόνια, όμως με την ευκαιρία του Karting Super Cup που διεξήχθη στο Kartodromo Αφιδνών, επέστρεψε στο αγαπημένο του περιβάλλον σημειώνοντας μάλιστα και καλό αποτέλεσμα, τερματίζοντας στην 3η θέση και ανεβαίνοντας στο βάθρο!

Moto Guzzi V9

Το αειθαλές V7 της Motο Guzzi έκανε ένα βήμα εμπρός και αναβαθμίστηκε για τις απαιτήσεις των προδιαγραφών Euro4. Με περισσότερα κυβικά πια, μετονομάστηκε σε V9 Bobber διατηρώντας πάντα τον κλασικό χαρακτήρα του και τη μοναδική αίσθηση στην οδήγηση.