Traction σε γιορτινή ατμόσφαιρα…

Το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής, αποχαιρετούν το 2015 με ωραία τοπία και γιορτινή ατμόσφαιρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 14.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Το νέο έτος πλησιάζει και ο Κώστας Στεφανής αναθέτει μια γιορτινή αποστολή στους συντάκτες, χωρίς όμως να τους δώσει πολλές και σαφείς πληροφορίες. Ο Μάνος με την Ινώ θα βρεθούν στη Λίμνη Μαραθώνα με Mitsubishi ASX 1.6 Diesel 4X4, τη στιγμή που ο Θανάσης θα μας συστήσει ταυτόχρονα την Λίμνη Μπελέτσι στην Πάρνηθα και το KTM 1050, ενώ οι Θωμάς και Νώντας ταξιδεύουν στη Λίμνη Βουλιαγμένης στην Κορινθία, οδηγώντας το Seat Leon Xperience 4Drive. Όλα αυτά, υπό το συντονισμό του Κώστα από τη γιορτινή και όμορφα στολισμένη Αθήνα!

Τα θέματα της εκπομπής αναλυτικά:

Harley Davidson Clothes
Όσοι πιστεύετε πως η Harley Davidson παράγει μόνο μοτοσικλέτες, ήρθε ο καιρός να αλλάξετε άποψη. Εκτός φυσικά από τα αγαπημένα δίτροχα οχήματα, η Harley Davidson διαθέτει ολόκληρη σειρά από ρούχα, τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, τα οποία σας παρουσιάζουμε με το ύφος και τον ξεχωριστό τρόπο του «Traction»!

Bentley Bentayga
Κάθε Bentley έχει τη δική της προσωπικότητα και το δικό της βαρύ όνομα! Η Bentayga (προφέρεται Μπεντάιγκα) ξεχωρίζει για την ποιότητα κατασκευής και είναι το πρώτο πολυτελές SUV που κατασκευάστηκε από τη Bentley

Ford Mondeo Vignale
H Ford εγκαινιάζει με το Mondeo μια νέα γκάμα μοντέλων, με ποιότητα κατασκευής και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που φέρει το κωδικό όνομα «Vignale». Το Mondeo Vignale αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο της γκάμας και το «Traction» το παρουσιάζει!