Traction: Πρεμιέρα σήμερα για 17η χρονιά!

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στις 14:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 Για 17η χρονιά το «Traction» με τον Κώστα Στεφανή συνεχίζει να ενημερώνει για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα. Μια νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά για το «Traction» με θέματα που αφορούν στο αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα, την τεχνολογία και παρουσιάζονται πάντα, με τη διαφορετική ματιά και πολλές φορές τα απρόοπτα, που όλοι έχουν αγαπήσει!
Έτσι και φέτος, η σεζόν ξεκινά διαφορετικά…., αφού οι συντάκτες αποφάσισαν να αλλάξουν δουλειά και να αναζητήσουν θησαυρούς μέσα σε ναυάγια. Όμως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, οπότε η επιστροφή των… ασώτων στο «Traction» και τον Κώστα Στεφανή, είναι γεγονός. Γιατί; Η απάντηση στην πρώτη εκπομπή της φετινής χρονιάς

Τα θέματα της εκπομπής:

Peugeot 2008
H γαλλική εταιρεία παρουσιάζει το αστικό Crossover 2008, που συνδυάζει τις ευκολίες ενός μικρομεσαίου επιβατικού και τις δυνατότητες, τηρουμένων των αναλογιών, ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου (SUV). Περισσότερα, επί της οθόνης!

Ducati Multistrada
Η Ducati έχει εφοδιάσει την εντελώς νέα Multistrada με τεχνολογία αιχμής, όπως αποδεικνύουν όχι μόνο ο μεταβλητός χρονισμός των βαλβίδων του V2 κινητήρα των 1200 κ.εκ., αλλά και η ενσωμάτωση αισθητήρων που διαμορφώνουν τη λειτουργία του ABS και του Traction Control, ανάλογα με την κλίση της μοτοσικλέτας.

Opel Astra
Το Astra είναι μοντέλο-σήμα κατατεθέν της Opel και κάθε νέα του γενιά, αποτελεί από μόνη της είδηση. Το Astra είναι εντελώς καινούργιο, πολύ πιο ελαφρύ (έως και κατά 200 κιλά σε σχέση με το προηγούμενο), είναι εφοδιασμένο με οικονομικούς κινητήρες νέας γενιάς και διαθέτει ένα σωρό πανέξυπνα ηλεκτρονικά βοηθήματα οδήγησης, με highlight το σύστημα των προβολέων led matrix.

Smart Forfour
Ένα αυτοκίνητο που συμπυκνώνει μέσα του όλη τη φιλοσοφία της εταιρείας, αλλά που όλες οι λύσεις που υιοθετεί αφορούν τέσσερα άτομα! Forfour γαρ!

Έκθεση Φρανκφούρτης
Ένα από τα σημαντικότερα ετήσια ραντεβού της αυτοκίνησης δίνεται στη Φρανκφούρτη. Έτσι και φέτος, ο Κώστας Στεφανής βρέθηκε στη Γερμανία και μας ξεναγεί σε αυτά που θα γνωρίσουμε στο εγγύς αλλά και στο απώτερο μέλλον!