Traction με Βαϊμάκη και Παπασημακόπουλο

O Κώστας Στεφανής, υποδέχεται τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΣΚΑΙ 100.3, Κώστα Βαϊμάκη και Μάκη Παπασημακόπουλο στο «Traction» σήμερα στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τα δύο “Good Ol’ Boys”, όπως αυτοχαρακτηρίζονται, έρχονται και αναστατώνουν άπαντες, όπως άλλωστε κάνουν και στη μεσημεριανή τους εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Ο Βαϊμάκης στη θέση του οδηγού πίσω από το τιμόνι του VW Tiguan BlueMotion, και ο Παπασημακόπουλος συνοδηγός. Όσο για τον Κώστα Στεφανή, αυτός κάθεται στο πίσω κάθισμα σε ρόλο διαιτητή. Οι τσακωμοί συνεχείς, αλλά σε ένα πράγμα συμφώνησαν και οι τρεις. Το Tiguan είναι ένα φιλόξενο, ευχάριστο και ευαίσθητο προς το περιβάλλον SUV. Ενθουσιάστηκαν με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, πολύ περισσότερο δε με τον κινητήρα των 1.400 κ.εκ. και 160 ίππων, αλλά και με τον τρόπο που διαχειριζόταν τη δύναμη το αυτόματο κιβώτιο DSG.

Αναλυτικά τα θέματα της εκπομπής

Mercedes GLA
Ένας συντάκτης ταξιδεύει στη Γρανάδα και στη Μάλαγα της Ανδαλουσίας, για να οδηγήσει την GLA-Class, το νέο πολυτελές συμπαγές crossover της Mercedes, που διακρίνεται ιδιαίτερα από το νέο σύστημα τετρακίνησης 4Matic. Βασισμένο στην πολυχρηστική πλατφόρμα της A-Class, η νέα GLA προστίθεται στην οικογένεια “Α” μαζί με τη CLA, όντας το τρίτο μέλος της!

Seat Ibiza 1.4 TSI FR
To Ibiza FR με τους 140 ίππους συνδυάζει σβέλτη και ευχάριστη μετακίνηση με χαμηλή κατανάλωση. Σε αυτό συμβάλει σημαντικά το σύστημα TCT, που απενεργοποιεί εν κινήσει τους 2 από τους 4 κυλίνδρους! Οι δύο συντάκτες του «Traction», ως συνήθως από διαφορετική σκοπιά, ανακαλύπτουν όλες τις πτυχές του Seat Ibiza FR..

Piaggio X10 350 ABS Executive
Έχουν και τα scooter τις κοινωνικές τους τάξεις. Στην ανώτερη από αυτές πλασάρεται το X10 της Piaggio, που με φινέτσα, πλούσιο εξοπλισμό και άνεση γίνεται πολυτελές εργαλείο μετακίνησης. Ως γνήσιοι εκφραστές της τάξης αυτής, οι συντάκτες της εκπομπής το ρίχνουν στο ..τάβλι αντί να κάνουν γύρισμα, όμως δεν θα τους βγει σε καλό..