«Τώρα που ο Αγγελόπουλος δεν είναι πια τόσο αγαπητός, πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να αναθεωρήσει για την Βαλαβάνη»

Αγγελόπουλος

«Δεν είναι υστερική η Βαλαβάνη, έχει φτάσει όμως στα όρια της.»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για τη νέα της καθημερινότητα με την κόρη της, αλλά και τη φίλη της Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα.

Διάβασα ότι είσαι καλή φίλη με την Ευριδίκη Βαλαβάνη. Πόσα χρόνια γνωρίζεστε;

Είμαστε κολλητές φίλες τα τελευταία τελευταία έξι χρόνια. Ήταν η δασκάλα μου στο pole dancing.

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μόνος εναντίον όλων! Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ζήτησε τη γνώμη σου πριν μπει στο Survivor;

Απλώς μου το ανακοίνωσε μια μέρα. Ήταν χαρούμενη για τη συμμετοχή της, εγώ είχα ενδοιασμούς. Της είχα πει να μην πάει γιατί θα υπήρχε πολλή έκθεση χωρίς καθοδήγηση. Δυστυχώς είχα δίκιο.

Πιστεύεις ότι της έχει κάνει κακό αυτή η έκθεση;

Εκείνη δεν έχει εικόνα του τι βγαίνει προς τα έξω για να μπορέσει να το ελέγξει. Μέσα στο Survivor της έχουν φορέσει ερήμην της, τον ρόλο της ξινής.

[dfp_ads id=236982]

Θα φρικάρει με όσα γράφονται για εκείνη όταν βγει από το παιχνίδι;

Ξεκάθαρα ναι. Θα φρικάρει και θα στεναχωρηθεί πολύ γιατί είναι ένα απέραντα ευαίσθητο και καλόψυχο πλάσμα και δεν το λέω αυτό για να της φτιάξω το προφίλ. Τώρα αν το φρύδι της σηκώνεται λίγο πιο ψηλά, είναι γιατί κάποιος εκεί μέσα της έχει κάνει κάτι. Ο κόσμος παθιάστηκε με την Ευρυδίκη γιατί ψήφισε προς αποχώρηση τον Αγγελόπουλο σε φάση που εκείνος ήταν πολύ αγαπητός. Τώρα που δεν είναι πια τόσο αγαπητός, πιστεύω ότι ο κόσμος πρέπει να αναθεωρήσει την άποψη του για την Ευρυδίκη. Δεν είναι υστερική η κοπέλα, έχει φτάσει όμως στα όρια της.

Εσύ που τη γνωρίζεις καλά, πιστεύεις ότι όντως υπάρχει φλερτ με τον Αγγελόπουλο και τον Βασάλο;

Κανένας από αυτούς που είναι μέσα στο Survivor δεν είναι ο τύπος της Ευρυδίκης. Ειδικά με τον Αγγελόπουλο, δεν φλερτάρει σίγουρα. Στο λέω και στο υπογράφω. Την ξέρω τη φίλη μου, ο Αγγελόπουλος δεν είναι ο τύπος της. Δεν της αρέσουν οι άντρες που τσαμπουκαλεύονται και επιδεικνύουν τις ικανότητες τους. Τώρα, με τον Κωνσταντίνο Βασαλο μακάρι να υπάρχει έλξη μεταξύ τους γιατί τον συμπαθώ πολύ, αλλά διαισθάνομαι πως όχι.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!