Τον συνέκριναν με τον Φοίβο και απαντά: «Μπορώ να τους κάνω να ντρέπονται και να καταπιούν το σάλιο τους»

Μίμης Πλέσσας

«Ότι και να μου σούρουν, δεν με ενοχλεί γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το διαψεύσω».

Στην εκπομπή “Εμείς” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη ο Μίμης Πλέσσας, που μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή του, αλλά και για μεγάλους καλλιτέχνες της παλιάς εποχής.

[dfp_ads id=236982]

«Δεν θυμάμαι να υπήρξε μεγαλύτερο σοκ από το θάνατο της μητέρας μου στη κατοχή. Γιατί συνέβη με έναν τρόπο πολύ συγκινητικό. Είχα αριστεύσει στο πανεπιστήμιο και της λέω “μανούλα, αρίστευσα σε αυτό που ήθελα να γίνω, στη χημεία”. Βούρκωσε, με αγκάλιασε και πέθανε. Άντε, να ξεπεράσεις εσύ αυτή τη στιγμή. Η αδερφή μου μου ζήτησε να την κάψουμε σκορπίζοντας τη στάχτη της στη θάλασσα. Και μου είπε και που, εδώ στη Ραφήνα. Ήμουν τόσο περήφανος που της έκανα το χατίρι», είπε μεταξύ άλλων ο Μίμης Πλέσσας.

Ο Γιάννης Βίτσας, επίσης, τον ρώτησε για το γεγονός ότι κάποιοι συνέκριναν τον Φοίβο μαζί του και ο Μίμης Πλέσσας απάντησε: «Ότι και να μου σούρουν, δεν με ενοχλεί γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το διαψεύσω, να το ξεπεράσω και να τους κάνω να ντρέπονται και να καταπιούν το σάλιο μετά την κουβέντα που τόλμησαν να ξεστομίσουν».

Δείτε όλα όσα είπε ο Μίμης Πλέσσας…