«Με τον Γιώργο Θεοφάνους ήταν γύρω στα 6-7 χρόνια που δεν μιλούσαμε καθόλου»

Γιώργος Θεοφάνους

«Υπήρχε μια παγωμάρα, μια αμηχανία, μια πικρία».

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε στην εκπομπή «Εμείς» και στον Γιάννη Βίτσα για τις σχέσεις τους με τον Γιώργο Θεοφάνους και τη δισκογραφική τους συνεργασία μετά από 16 χρόνια.

«Δισκογραφικά. Γιατί επί σκηνής, έχουμε βρεθεί και είμαστε ήδη επί σκηνής και έχουμε και μέλλον, αλλά δισκογραφικά είναι 16 χρόνια συγκεκριμένα, σχεδόν 17. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που βρέθηκα ξανά με το Γιώργο Θεοφάνους επαγγελματικά. Ήταν γύρω στα 6-7 χρόνια που δεν μιλούσαμε καθόλου. Όχι γιατί μισιόμασταν. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος. Απλά υπήρχε μια παγωμάρα, μια αμηχανία, μια πικρία. Όλα μαζί. Και αυτός από τη μεριά του ένιωθε πικραμένος γιατί εγώ είχα αποχωρήσει από τους One «τραυματίζοντας» πάρα πολύ το project του, το γκρουπ των One. Και εγώ γιατί ήθελα να με καταλάβει, να καταλάβει τους λόγους. Δεν ήταν ο τρόπος σωστός. Δεν το εξετάζουμε ποιος φταίει.»

[dfp_ads id=236982]

Ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε ακόμα για τη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και την ενδοοικογενειακή βία που έχει ζήσει:

«Με τον πατέρα μου δεν μιλούσαμε για πάρα πολλά χρόνια. Αλλά όταν έφευγε από τη ζωή έπρεπε να του μιλήσω. Το είχε ανάγκη και έπρεπε να σεβαστώ έναν άνθρωπο που έφευγε από τη ζωή. Κράτησα τις καλές στιγμές. Λίγες. Πάρα πολύ λίγες, δυστυχώς και πονάει αυτό. Πιστεύω ότι εκείνες τις στιγμές κατάλαβε τα λάθη του.

Έχω βιώσει ενδοοικογενειακή βία. Οι γονείς πρέπει να το καταλάβουν πρώτα ότι είναι υπεύθυνοι μπροστά στα παιδιά. Κι ένα πράγμα θα πω που είναι το πιο σημαντικό, τα παιδιά τα ίδια να μιλάνε, να ζητάνε βοήθεια. Γιατί στο τέλος αυτοί θα πληρώσουν, η δική τους ψυχή θα τραυματιστεί ανεπανόρθωτα. Εγώ έκανα πάρα πολλά χρόνια να μιλήσω. Θες από ντροπή; Και δεν ένιωθα καθόλου άνετα. Και εκπλήσσομαι ακόμα και τώρα που σου μιλάω άνετα.»

Δείτε όσα είπε για τα τραγούδια που στέλνει στη Eurovision Ελλάδα και Κύπρος:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!