Το zappΙΤ στην παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Αρναούτογλου! ΔΕΙΤΕ ποιοί τον τίμησαν!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η παρουσίαση της πρώτης συγγραφικής προσπάθειας του παρουσιαστή, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο »Semiramis», στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς. Μάλιστα, στο βιβλίο αυτό, εκτός από τους φόβους του ίδιου, παρουσιάζονται και οι φόβοι των: Γιάννη Σερβετά, Πέτρου Φιλιππίδη, Αγγελικής Νικολούλη, Γιάννη Πάριου, Σεμίνας Διγενή και Μελίνας Ασλανίδου. 

Πάρα πολλοί ήταν οι επώνυμοι φίλοι του που τον τίμησαν με την παρουσία τους: Μίμης Πλέσσας, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Λάτσιος, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Λόλα Νταίφά, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Τεντζεράκης, Πάνος Μουζουράκης, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Θέμης Γεωργαντάς με την Έλενα Παπαβασιλείου, η Φανή Χαλκιά,  ο Γιώργος Σατσίδης, ο Θανάσης Πάτρας, η Μαρία Μπεκατώρου, η Σύλβια Δεληκούρα, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Ελένη Καρποντίνη, η Έλενα Αρσένη, ο Δημήτρης Μάρκος, ο Μάνος Μαγιάτης και πολλοί ακόμα ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, συγγραφείς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και φίλοι του παρουσιαστή, που χθες είχε και τη γιορτή του!

Ο Γρηγόρης, μέσα από το πρώτο βιβλίο, επιχειρεί να δώσει ανθρώπινη μορφή στον φόβο του για να τον αντιμετωπίσει πιο εύκολα, όμως ανακαλύπτει ότι θα πρέπει να παλέψει με κάτι αόρατο. Και αν καταφέρει κάποιες φορές να νικήσει, θα καταλάβει ότι ο πόλεμος αυτός δεν θα τελειώσει ποτέ! Δεν δίνει συμβουλές, απλά αποθέτει σ’ ένα χαρτί τις εμπειρίες που έζησε ή άκουσε από φίλους και παραθέτει κάποια συμπεράσματα. 

H παρουσίαση ήταν εξαιρετικά πρωτότυπη, αφού δίπλα του στο τραπέζι ο Γρηγόρης δεν είχε την…φυσική παρουσία των φίλων του, αλλά τρία κάθετα video walls, στα οποία έπαιξαν βίντεο, στα οποία ο καθένας μίλαγε για τον δικό του φόβο. Πέτρος Κωστόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Αθηναϊδα Νέγκα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελισάβετ Μουτάφη, Φάνης Μουρατίδης, και πολλοί άλλοι έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τις φοβίες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το τέλος της εκδήλωσης υπέγραψε δεκάδες βιβλία!

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης»: