To ZAPPIT και το TLIFE στο πρώτο Press Junket στην Ελλάδα που έγινε για το The Voice! Όλο το παρασκήνιο

Τι μας είπαν οι συντελεστές του talent show του ANT1 λίγο πριν ξεκινήσουν τα live.

Λίγο το ότι όλοι στην Ελλάδα πιστεύουμε ότι έχουμε ωραία φωνή και μπορούμε να γίνουμε τραγουδιστές, λίγο το ότι πρώτη φορά έρχεται στην χώρα μας τέτοια παραγωγή, το The voice κατάφερε να πάρει την γενική αποδοχή. Τόσο από το τηλεοπτικό κοινό όσο και από τους κριτικούς. Αυτό επιβεβαιώνεται κι από τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει μέχρι στιγμής.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα live λοιπόν του talent show, save the day 28 Μαρτίου- o ΑΝΤ1 και οι συντελεστές του The voice οργάνωσαν το πρώτο Press Junket τηλεοπτικής παραγωγής στην Ελλάδα. Με χαρά μπορώ να πω ότι ήμουν κι εγώ εκεί! Μαζί με 80 ακόμα συναδέλφους -μιλάμε για μαραθώνιο- από όλα τα μέσα για να σου μεταφέρω όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια και να σου εξηγήσω τι είναι αυτό το press junket που κυκλοφορεί από την Παρασκευή στο timeline σου σε όλα τα social media.


Ξεκινήσαμε το μεσημεράκι με συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, η Υβέτ Κοσμετάτου Brand, Marketing Communications & Insight Senior Manager της Vodafone που είναι ο μεγάλος χορηγός του show, οι 4 coaches Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου Αντώνης Ρέμος και Μιχάλης Κουινέλης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, αλλά και ο V reporter, Θέμης Γεωργαντάς.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες από το Press Junket του The Voice εδώ.