Το ξέσπασμα της Ραλλίας Χρηστίδου για τα talent shows

«Πέρασαν δέκα χρόνια για να υπογράψω ένα συμβόλαιο...»

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story κι έκτοτε η τραγουδίστρια έχει κάνει τη δική της πορεία στο χώρο με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Η Ραλλία Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη στο Μακεδονία TV και απάντησε στην πρόσφατη δήλωση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για εκείνη πως «αν δεν έβγαινε από talent show θα είχε καλύτερη πορεία»

«Δε το λέω απλά από σεβασμό στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λέει και έχω πάρα πολλούς λόγους. Δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα είχε εκτοξευθεί, σίγουρα δε θα είχα την αντιμετώπιση που είχα μετά στη δουλεια. Το έχω ζήσει στο πετσί μου. Πέρασαν δέκα χρόνια για να υπογράψω ένα συμβόλαιο με μία δισκογραφική εταιρεία όπως είναι η MINOS EMI, και το σημαντικότερο δεν είναι ούτε το συμβόλαιο, ούτε τίποτα, είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν σε εσένα για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που θέλει η τηλεόραση να είσαι.

Υπάρχει άλλη βάση αλλά παραμένει παιχνίδι και είδα και κάποια στοιχεία παιχνιδιού που δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει τους παίκτες. Αυτά τα προγράμματα φτιάχνονται από την τηλεόραση για την τηλεόραση. Δεν φτιάχνονται για να αναδείξουν νέες φωνές, για να αναδείξουν νέα ταλέντα. Η ένστασή μου με αυτά τα παιχνίδια, σε ένα από αυτά που συμμετείχα κι εγώ , που ήταν η χειρότερη μορφή ψυχαγωγικού προγράμματος, γιατί είχε και τον εγκλεισμό, και το στοιχείο δηλαδή του εγκλεισμού, που έβγαινες τρελός από εκεί μέσα, συν τον τρόπο ότι θέλαν να σε πείσουν ότι είσαι κάτι ενώ δεν είσαι τίποτα στην πραγματικότητα. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος μου αγώνας και ακόμα αγωνίζομαι και ξέρω ότι θα αγωνίζομαι μια ζωή για αυτό, αλλά επιμένω. Αυτό είναι το πιο μεγάλο στοίχημα και το πιο δύσκολο πράγμα που σου κάνει αυτό. Το να κάνεις καλλιτεχνικό ντεμπούτο από την τηλεόραση».

Δείτε τη συνέντευξή της: