Το ξέσπασμα Σκορδά για Τατσόπουλο – Δεν επέτρεψε να παίξει το βίντεο!

Σκορδά: "Δεν είναι ωραία αυτά! Δεν θέλω να το δω"! - Διαφώνησε ο Γιώργος Λιάγκας και ζήτησε να μην παίξουν ούτε το επόμενο βίντεο!

Τη συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου στην εκπομπή Βράδυ και τα λεγόμενα του περί «λούγκρες», Χρυσή Αυγή και αν ο Κολοκοτρώνης ήταν gay, θέλησε να παρουσιάσει η Σάσα Σταμάτη σήμερα στο Πρωινό mou. Το θέμα όμως δεν άρεσε καθόλου στην Φαίη Σκορδά, η οποία αντέδρασε πολύ έντονα στην προβολή του βίντεο και τάχθηκε ανοιχτά κατά τέτοιου είδους δηλώσεων.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Δεν είναι ωραία αυτά! Οι εκφράσεις αυτές δεν μου αρέσουν! Μπορώ να μην το δώ; Μια φορά το συζητήσαμε την Παρασκευή… Δεν είναι τιμητικές αυτές οι εκφράσεις. Η σεξουαλική επιλογή του καθενός δεν είναι αστείο πράγμα να το κοροϊδεύουμε και να παίζουμε και να αστειευόμαστε! Είναι κάτι πολύ σοβαρό, πολύ προσωπικό και ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ δεν θα ήθελα να το δω΄. Δεν είναι για γέλια! Για το Βράδυ ταίριαζε, δεν θέλω να το κάνουμε αναπαραγωγή. Πάμε στο επόμενο»…

Η άποψη της Φαίης βρήκε αντίθετο τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο, η Φαίη Σκορδά δεν θέλησε να παίξει το βίντεο. Ως αντίποινα, ο Γιώργος ζήτησε να μην παίξει ούτε το επόμενο βίντεο που ήταν ο Μάικ ο Φασολάκης!

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/43V7BlltCtc

Διαβάστε ακόμα:

Τατσόπουλος: «Οι Χρυσαυγίτες λένε λούγκρες γιατί δεν μπορούν να πουν πάνω από τρεις συλλαβές…»!

Το πρόσωπο έκπληξη που μπαίνει στο πάνελ του Πρωινό mou!

Κατακεραύνωσαν την τηλεθεάτρια! Σκορδά: «Δεν θα το σερβίρετε αυτό»! Λιάγκας: «Όποιος είναι μάγκας ας έρθει να το φάει»!