Το World Party …σκαρφαλώνει στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης

Οι περιπέτειες του Σάκη και του Γιώργου κερδίζουν έδαφος...

Αφού εξερεύνησαν τα «επικίνδυνα νερά» του Αμαζονίου, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, αποβιβάστηκαν από το ποταμόπλοιο και μπήκαν.. στην κορυφή των προτιμήσεων του τηλεοπτικού κοινού. 

Ένα εξιδεικευμένο τηλεοπτικό προϊόν σε μια άκρως ανταγωνιστική ζώνη που κατάφερε σταδιακά με κόπο αλλά κυρίως με τρόπο να κερδίσει τους τηλεθεατές σε μία ώρα που τα σίριαλ και οι ταινίες έχουν τον πρώτο λόγο. Το «World Party» έχει κάθε λόγο να κάνει πάρτι, καθώς η επιμονή και η υπομονή των συντελεστών του έφερε περισσότερα από τα προσδοκώμενα. Ο Σάκης και ο Γιώργος κόπιασαν αρκετά για να αποδείξουν ότι δεν παρουσιάζουν μια συνηθισμένη ταξιδιωτική εκπομπή, αλλά τις ενδιαφέρουσες περιπέτειες της ζωής τους. Τελικά, φαίνεται πως τα κατάφεραν…

Πρώτος και με ιδιαίτερη άνεση τερμάτισε ο Alpha το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ 10:00 – 11:00. Το «World Party» σκαρφάλωσε στο 32,2% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44, ένα νούμερο που απείχε πολύ από τα προγράμματα του ανταγωνισμού. Η πρωτιά διατηρήθηκε και στο γενικό σύνολο με ποσοστό 23,8%. 

Με περιεχόμενο εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην prime time, η συγκεκριμένη πρόταση βρήκε τον χώρο της και συνεχίζει το τηλεοπτικό της ταξίδι.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης