Το Traction πάει εκδρομή!

Ότι το καλύτερο για τις γιορτές, οι συντελεστές της εκπομπής διασκορπίζονται σε πανέμορφες περιοχές, που όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: - Βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα!

Λίμνη Μαραθώνα.. ο Θωμάς μας πάει πολύ κοντά, πλην όμως σε μια περιοχή που όσες φορές κι αν επισκεφθεί κανείς δεν τη χορταίνει. Σήμα κατατεθέν το περίτεχνο και εντυπωσιακό φράγμα, αυτοκίνητο το Skoda Yeti 1.6 Diesel!

Aυλώνας Αττικής.. όχι, ο Μάνος δεν παρουσιάζεται στα τεθωρακισμένα, απλά μας περιπλανεί στο Κακοσάλεσι, στον πανέμορφο ορεινό όγκο που απετέλεσε ορμητήριο των κλεφτών και ταλαιπώρησε τον Τούρκο κατακτητή όσο λίγοι ανά τη χώρα. Αυτοκίνητο ένα πετρελαιοκίνητο Mercedes GLK!

Πίσια Κορινθίας.. ο Νώντας λατρεύει τα χωμάτινα ράλι και μας προτείνει μια.. ειδική του Ακρόπολις! Τα Πίσια βρίσκονται στην κατάφυτη ΒΑ πλευρά των Γερανίων, σε υψόμετρο 650 μ. μέσα σε νερά και πλατάνια, πραγματικά ένα πανέμορφο χωριό. Αυτοκίνητο ένα Renault Capture 1.5 Diesel!

Λουτράκι Κορινθίας.. η Ινώ είναι η κοσμοπολίτισσα της παρέας και το Λουτράκι ο αγαπημένος της προορισμός. Συνεχίζει το διάβα της μέχρι τη λίμνη της Βουλιαγμένης και το Ηραίο, αποκαλύπτοντας πανέμορφα τοπία στο φακό και κατεβάζοντας σημαντικά τον μέσο όρο ηλικίας των επισκεπτών της περιοχής! Αυτοκίνητο ένα Audi Q3 1.4 TSI 4×2!

Ναύπλιο Αργολίδας.. ο Νίκος είναι μόνιμα ερωτευμένος και μας προτείνει τον τόπο των ερωτευμένων! Πανέμορφο το κάστρο (Παλαμήδι), με θέα που κόβει την ανάσα, εντυπωσιακοί οι ψαρομαχαλάδες και τα σοκάκια της πόλης, μοναδικό το Μπούρτζι αντικριστά του λιμανιού της πόλης. Αυτοκίνητο ένα Volvo XC60 2.0 Diesel 4X2!

Και μια ..Βέσπα.. ο Νίκος “πετάγεται” μέχρι τη Βαρκελώνη και οδηγεί τη νέα Vespa Primavera. Ένα μοντέλο με σχεδιαστικά στοιχεία από την ονειρική 946 και με ένα όνομα που αναβλύζει νοσταλγία, η Άνοιξη (Primavera) της Vespa αντικαθιστά την LX και προσφέρει τον δικό της, ξεχωριστό, τρόπο μετακίνησης…