Το «Traction» και ο Κώστας Στεφανής ξεκινούν τη νέα χρονιά από το Λονδίνο

Σήμερα, Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 14.20 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

To Ημερολόγιο της Pirelli, είναι πια θεσμός και το «Τraction» δεν θα μπορούσε να λείπει. Η εκδήλωση φέτος μετακόμισε στο Λονδίνο για μια λαμπερή βραδιά με την παρουσία πολλών, διεθνούς βεληνεκούς αστεριών των τεχνών και της αυτοκίνησης. Ο Κώστας Στεφανής και το «Traction», πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και μεταφέρουν το κλίμα του Pirelli Calendar 2016, με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο.

Τα θέματα της εκπομπής αναλυτικά:

Peugeot 208
Το νέο 208, το μοντέλο της Peugeot με τις περισσότερες πωλήσεις, είναι εδώ βελτιωμένο και εφοδιασμένο με τεχνολογία τελευταίας γενιάς, για περισσότερη ασφάλεια, μεγαλύτερη άνεση και οικονομία.

Mercedes IAA-Concept Car
Mercedes IAA σημαίνει Intelligent Aerodynamic Automobile, ένα σχεδιαστικό πρωτότυπο δηλαδή, το οποίο αξιοποιεί την αεροδυναμική με τον πλέον ευφυή και αποτελεσματικό τρόπο. Το μέλλον έρχεται με τη δύναμη του ανέμου -αλλά και με υβριδική τεχνολογία, στη μορφή ενός ευρύχωρου, φουτουριστικού σεντάν, με 280 ίππους και ικανότητες «transformer».

Audi A1 1.0 TSI
To Downsizing παραμένει της μόδας, με την Audi να παρουσιάζει την πιο προσιτή εκδοχή του πιο προσιτού της μοντέλου. Μπερδευτήκατε; Ο Μάνος και ο Θωμάς θα σας λύσουν τις απορίες, παρουσιάζοντας τη νέα έκδοση του Audi A1, που πλέον παράγεται και με κινητήρα τούρμπο (TSΙ) χωρητικότητας μόλις 1000 κ.εκ.

Έκθεση Μοτοσικλέτας Μιλάνο
Μια από τις πιο σημαντικές ετήσιες εκθέσεις μοτοσικλέτας, είθισται να είναι αυτή του Μιλάνο! Δείτε τι μάθαμε από τη φετινή εκδοχή, κατά την οποία η ποιότητα υπερίσχυσε της ποσότητας, αφού το μότο της έκθεσης θα μπορούσε κάλλιστα να είναι «λίγα αλλά… πολύ καλά». Περισσότερα, επί της οθόνης σας.