Το σχόλιο του Λάκη για την περιπέτεια της υγείας του και το «ευχαριστώ» στους τεχνικούς

Μετά την πρεμιέρα του στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» άνοιξε και πάλι την αυλαία του απόψε στην Μυτιλήνη.

Η εκπομπή ξεκίνησε με πλάνα από τις ομορφιές του νησιού και στη συνέχεια βγήκε ζωντανά από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Δεδομένου ότι είχε ήδη αναβληθεί μία φορά την περασμένη εβδομάδα λόγω της περιπέτειας που πέρασε με την υγεία του ο παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος, οι υπεύθυνοι ζήτησαν ειδική άδεια από την ΕΤΙΤΑ προκειμένου να βγουν ζωντανά από το νησί μιας και για σήμερα υπήρχε προγραμματισμένη απεργία…

«Καλησπερίζω τους Μυτιληναίους, είναι εδώ μαζί μας, το Γενικό Λύκειο Μανταμάδου, ο Σύλλογος Οικογενείας ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, επίσης να ευχαριστήσω τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγάλεω που πέρασα μαζί τους δύο πολύ ωραία βράδια στο ξενοδοχείο και μου ζητήσαν να πω ένα ευχαριστώ στους Μυτιληνιούς για όλο αυτό που ζήσαν εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γαλλικό κανάλι που παρακολουθεί την εκπομπή εδώ στη Μυτιλήνη. Θα δώσουμε μια συνέντευξη μετά και ήρθαν εδώ, στη Μυτιλήνη.

Τέλος, να ευχαριστήσω τους τεχνικούς της ΕΤΙΤΑ γιατί σήμερα είναι απεργία, μας παραχώρησαν ειδική άδεια για να μην αναβληθεί η εκπομπή, για να μη τη χάσουν εδώ στη Μυτιλήνη ο κόσμος, τους ευχαριστώ πάρα πολύ καθώς την προηγούμενη εβδομάδα λόγω ασθενείας δεν μπόρεσα. Εδώ είμαστε στη Μυτιλήνη της ομορφιάς και του πολιτισμού» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και ξεκίνησε την σάτιρα του με τη Μέρκελ!

Δείτε όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής:
//www.youtube.com/embed/kCUrq9k64t0