Το σχόλιο του Χάρη Βαρθακούρη για το J2US μετά τη χθεσινή αποχώρηση

Δείτε τι έγραψε ο τραγουδιστής

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η αποχώρηση του μαζί με την διαγωνιζόμενη Τέτα Καμπουρέλη από το J2US ήταν το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον όσων ψυχαγωγικών εκπομπών βγήκαν σήμερα Πρωτομαγιά ζωντανά στον αέρα. Η Τέτα Καμπουρέλη δεν έκρυψε μάλιστα τα παράπονα που έχει για την σύντομη παρουσία της στο σόου του MEGA, τα οποία και εξέφρασε στο Πρωινό mou. Ο Χάρης Βαρθακούρης από την άλλη φαίνεται να απολαμβάνει την …«ελευθερία» του περνώντας στιγμές με την οικογένεια του. Δεν παρέλειψε βέβαια να κάνει τα δικά του σχόλια για την αποχώρηση έστω και μέσω social media….

«JUST the 4 of us… επιτέλους
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Ξέρεις τι είναι να σηκώνεσαι και να ξέρεις ότι δεν έχεις το απόγευμα να πας να πεις σε μια κάμερα πώς σου φάνηκε «η χθεσινή βαθμολογία» και να χάνεις τη μισή σου μέρα για 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικού αέρα?? (ρητορική η ερώτηση)
Ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ (ρητορική απάντηση)!

Λοιπόν, πρέπει να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους μας ψήφισαν, όσους μας ανέχτηκαν, όσους μας έφαγαν στη μάπα, όσους μας άντεξαν, όσους αναγκάστηκαν να μας υποστούν, όσους μας άκουσαν, όσους μας είδαν, όσους μας σχολίασαν, όσους μας συζήτησαν, όσους μας «έθαψαν», όσους μας «εκθείασαν», άρα, τώρα που το σκέφτομαι, ευχαριστώ όλο τον κόσμο!

Μέχρι την επόμενη φορά…» έγραψε ο τραγουδιστής στο προφίλ του στο Facebook και μοιράστηκε με τους φίλους του μια οικογενειακή του στιγμή.

Διαβάστε ακόμα:

Τέτα Καμπουρέλη: «Έκανα μόνη μου πρόβες γιατί έπρεπε να σωθώ από κάπου»

Απαρηγόρητη η Τέτα αποχώρησε από το J2US