Το rock style κυριάρχησε στο Greek Idol

Σάββατο βράδυ, είμαι σε ένα φιλικό σπίτι και όπως οι περισσότεροι από έσας, ανοίξαμε την τηλεόραση για να δούμε το Greek Idol Live. Τέτοιου είδους reality-διαγωνισμοί προκαλούν έντονες συζητήσεις σε κάθε παρέα, που  συχνά καταλήγουν σε εμφύλιο πόλεμο. Καλώς ή κακώς, λίγο ή πολύ, όλοι κρίνουμε τις ικανότητες, τα λόγια και την εμφάνιση των πρωταγωνιστών της βραδιάς. Δεν θα σας αναφέρω τα σχόλια που ακούστηκαν, θα σας πω όμως τη δική μου άποψη. Η Ρούλα Κορομηλά ακολούθησε ένα καθαρά rock look. Στο rock styling γνωρίζουμε οτι σαν χρώμα κυριαρχεί το μαύρο. Στην πρώτη της εμφάνιση λοιπόν φορούσε ένα bustier, δερμάτινο jacket, vinyl κολάν και shoe boots. Να ξέρετε πως τα shoe boots δείχνουν ακόμη καλύτερα με ένα σορτς ή μια κοντή φούστα. Ως αξεσουάρ επέλεξε ένα δαντελένιο φουλάρι και το στοιχείο που φώτιζε το look της ήταν ένα ασημένιο κολιέ με λεπτές αλυσίδες. Όταν οι γυναίκες έχουν όγκο στον κορμό δεν πρέπει να φοράνε πολλά αξεσουάρ διότι φορτώνουν το πάνω μέρος και φαίνεται δυσανάλογο με τα πόδια. Στην δεύτερη εμφάνιση διατήρησε το rock look μετατρέποντάς το  σε πιο επίσημο. Φόρεσε μαύρο top, με μαύρο σακάκι και κολάν που στο τελείωμα είχε μια φάσα απο λευκά strass όπως και τα πέδιλα και το βραχιόλι της. Στο άλλο χέρι είχε βραχιόλι με μαύρο strass. Δεν πρέπει να συνδυάζουμε τόσα strass μαζί. Καλύτερο θα ήταν να κρατούσε μόνο τα μαύρα αξεσουάρ. Ένα λαμπερό look δεν επιτυγχάνεται με υπερβολική ποσότητα κρυστάλλων. Με αυτό το styling τα μαλλιά πρέπει να είναι λυτά όπως και πολύ σωστά έκανε.

Η εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα θέλω να πω οτι με εξέπληξε. Δεν περίμενα να τη δω με τέτοιο look μιας και είναι έγκυος. Συνήθως οι έγκυες εμφανίζονται με φαρδιά ρούχα για να κρύψουν τυχόν περιττά κιλά και συνήθως δικαιολογούνται επειδή βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω πως η Πέγκυ Ζήνα με την αποψινή της εμφάνιση παρέμεινε sexy ενώ παράλληλα ήταν χαριτωμένη γιατί δεν έκρυβε την κοιλίτσα της. Εξαιτίας της ευχάριστης κατάστασής της ήταν λογικό να επιλέξει ένα total black look. Φορούσε μαύρο κολάν με μαύρα πέδιλα, τα οποία να ξέρετε είναι ανερχόμενο σχέδιο της prada για το καλοκαίρι. Ακόμα μάυρο φόρεμα με zipper μπροστά το οποίο στόλιζαν επωμίδες με χρυσή κλωστή. Ως αξεσουάρ διάλεξε χρυσά cuffs και σκουλαρίκια. Τα μαλλιά ήταν πιασμένα ponytail αναδεικνύοντας έτσι το μακιγιάζ και το styling. Στη συνέχεια της βραδιάς έμαθα πως το styling της, το επιμελούνται οι στυλίστριες Τόνια Μητρούδη και Σοφία Σούζα. Εδώ θα ήθελα να πω οτι ανυπομονώ να δω και την επόμενη εμφάνιση της μαμάς-καλλιτέχνιδας.

Perfect look: Λευκό ταλαιπωρημένο t-shirt, μαύρο σκισμένο κολάν, μαύρα ankle boots και κοντό δερμάτινο jacket σε γκρι ή καφέ χρώμα. Επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, έντονα μάτια και πολλά δαχτυλίδια. YOU ROCK!!!
Fashion fortune cookie: Μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας ένα rock t-shirt. Πάρτε ένα λευκό t-shirt του φίλου σας κόψτε τη λαιμόκοψη, γυρίστε τα μανίκια και γράψτε με ανεξήτηλο κάτι που σας εκφράζει.

Jason Χατζηαναστασίου, fashion stylist