Το Πρωινό: Η Χάλι Γκάλι μουσικοχορευτική πρεμιέρα των Λιάγκα – Σκορδά

Δείτε την εντυπωσιακή έναρξη!

Την πλεόν εντυπωσιακή έναρξη μέχρι τώρα -με εξαίρεση την πρεμιέρα του 2012 που στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο- είδαμε σήμερα στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Με ζωντανή μουσική και χορό η Φαίη, ο Γιώργος και όλοι τους οι συνεργάτες καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό για πέμπτη σεζόν!
 

«Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είμαστε μαζί και περνάμε παρέα όμορφα τα πρωινά μας. Δεύτερη χρονιά εδώ στον ΑΝΤ1 και είναι σαν να είμαστε δεκαετίες, αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας γιατί όλες αυτές τις μέρες πριν την πρεμιέρα, μας δείξατε πως μας περιμένατε και είστε μαζί μας», είπε η Φαίη Σκορδά παίρνοντας πρώτη τον λόγο.

«Πρώτη φορά αισθάνθηκα τέτοια μεγάλη αγωνία και τέτοια μεγάλη προσμονή. Μέτραγα τις μέρες ανάποδα να ξεκινήσει αυτή η σεζόν. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που και φέτος θα είμαστε μαζί τρεις ώρες κάθε πρωί για να ομορφαίνουμε τα πρωινά όλων μας», τόνισε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, παρουσίασαν τους συνεργάτες τους. Τους παλιούς: «Φέτος έχουμε κρατήσει στην εκπομπή ότι καλό είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, τη Λίτσα μας, την Αργυρώ μας, τον Σούλη, την Κατσαΐτη. Μαζί μας βέβαια ο Θέμης Γεωργαντάς και η Σάσα Σταμάτη». Και τους νέους: «Όμως έχουμε ανανεωθεί με πολύ δυνατά πρόσωπα. Μαζί μας το γλυκό κορίτσι που έρχεται από τα παλιά πολύ πολύ ανανεωμένη… μια άλλη Μάιρη Συνατσάκη. Μαζί μας, μεταγραφή, Άρης Καβατζίκης. Βάλαμε μια τρέλα στη ζωή μας φέτος… Κώστας Δόξας»!

Διαβάστε ακόμα:

Ποιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα σήμερα;