Το Πρωινό: Αυτοί θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου ξεκινά η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 10:00, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αναλαμβάνουν το αγαπημένο Πρωινό σας και επιστρέφουν με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα: θετική ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και την πιο κεφάτη -ανανεωμένη- παρέα!

Μαζί τους η σταθερή αξία του πρωινού… Λίτσα Πατέρα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο Σπύρος Σούλης, αλλά και ξεχωριστοί ακόμη συνεργάτες:

Ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, ο ειδικός διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος και η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα.

Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 έχει και στιλ, με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και κορυφαίους ειδικούς σε θέματα ομορφιάς, όπως η Σουζάνα Κεγκίτση.

Έχει αγαπημένους φίλους όπως τον Θέμη Γεωργαντά, τη Σάσα Σταμάτη , τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Άρη Καβατζίκη, και τον Κώστα Δόξα αλλά έχει και δυνατή πρεμιέρα… με ΜΠΡΟΥΣΚΟ!

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής θα είναι οι πρωταγωνιστές του ΜΠΡΟΥΣΚΟ που θα συζητήσουν για τις νέες εξελίξεις του Β’ κύκλου μαζί το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά!

Συντελεστές
Σκηνοθέτης: Κώστας Τριπύλας
Αρχισυντάκτρια εκπομπής: Ελεάννα Τρυφίδου
Βοηθός Αρχισυντάκτη: Κατερίνα Πόθα
Βοηθός σκηνοθέτη: Δανάη Παπαδογιαννάκη