Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Έβλεπα φωτογραφία του Σεφερλή και με έπιανε ταχυπαλμία.»

 Δημήτρης Ουγγαρέζος και Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντήθηκαν πρώτη φορά τηλεοπτικά το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2night show» του ΑΝΤ1.

«Στο MEGA με φωνάζαν «γιος του Αρναούτογλου» γιατί υπήρχαν διάφορες αντιδράσεις μου που σε θύμιζαν. Όλα αυτά πέρασαν γρήγορα και άλλα πράγματα μου έχουν πει, σου έχουν πει και εσένα και λέω δεν ήταν η καλύτερη μου. Λέω έχω τόσο καιρό να βγω και θα πάω στην Γρηγόρη τώρα;» ανέφερε ο παρουσιαστής που μίλησε για το πως είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Σάσα Σταμάτη, τον Άρη Καβατζίκη, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα: «Περάσαμε τη φάση μας με τον Γιώργο, όλα συζητήθηκαν, δεν λύνω τις διαφορές μου στον αέρα. Θεωρώ ότι ο κύκλος στο πρωινό έχει κλείσει σε αυτό το ρόλο που να είμαι στην παρέα.»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να αναφερθεί στις πολλές τηλεοπτικές και όχι μόνο κόντρες του Δημήτρη Ουγγαρέζου και να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για αυτό:
«Αν κοιτάξω τα γραπτά μου εδώ, συνέχεια έχεις αντιπαραθέσεις κι αυτό είναι το πρόβλημα μου μαζί σου. Θεωρώ ότι είσαι πάρα πολύ ταλαντούχος και ξοδεύεσαι σε εκατοντάδες παπ… και μαλ… σχολιάζοντας τους άλλους, ενώ θα πρέπει να βγάλεις και να κοιτάξεις το ταλέντο σου σαν ένας πολύ ωραίος παρουσιαστής. Αυτό ήταν το μεγάλο μου πρόβλημα μαζί σου. Γιατί αν ήσουν ατάλαντος και δεν είχες να δώσεις θα έλεγα το παιδί δεν έχει τι να κάνει, κάθεται και σχολιάζει τον κόσμο. Δεν σε θεωρώ σχολιαστή, σε θεωρώ τηλεπαρουσιαστή»

Τέλος ο παρουσιαστής μίλησε και για το on air περιστατικό με τον Μάρκο Σεφερλή:
«Είναι φαν του Μάρκου, αλλά αυτό που έγινε πέρυσι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη δουλειά μου. Μέχρι ενός σημείου έβλεπα φωτογραφία του και με έπιανε ταχυπαλμία.»