Το on air παράπονο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Καπετανίδη

«Δεν έχω βάλει μέσον για να έρθω, βάζω εσένα»

Καλεσμένος στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» ήταν ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης και «με το καλημέρα σας» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου του πέταξε τη σπόντα της που δεν έχει δεχτεί πρόσκληση για το Celebrity Game Night στο MEGA, το οποίο σκηνοθετεί.

«Είναι σκηνοθέτης σε μία πολύ αγαπημένη μου εκπομπή το «Celebrity Game Night» στο οποίο δε με καλέσατε και ποτέ παρεμπιπτόντως» είπε η Κωνσταντίνα και ο Αντώνης Λουδάρος έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά αποκαλύτποντας της πως ο ίδιος έχει πάει στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη δύο φορές!

«Παρεμπιμπτόντως εμένα με κάλεσαν δύο φορές» είπε ο ηθοποιός και έκανε τον Κώστα Καπετανίδη να αναφωνήσει «Μη λες τέτοια τώρα! Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για το κάλεσμα».

«Δεν κάθεσαι καλά σε βλέπω… βάλε το μαξιλάρι» είπε η Κωνσταντίνα που διχάστηκε ανάμεσα στην περιποίηση του καλεσμένου της και την απειλητική ατάκα. «Είναι απειλητικό το δεν κάθεσαι καλά» σχολίασε ο Κώστας Καπετανίδης, ενώ αργότερα στην κουβέντα η Κωνσταντίνα σκέφτηκε να απευθυνθεί ως παρουσιάστρια στην παρουσιάστρια.

«Σμαράγδα μου κάλεσε μας κι εμάς να παίξουμε του χρόνου. Ξέρουμε κι εμείς να παίζουμε» είπε και ο Κώστας Καπετανίδης ρώτησε: «Μήπως δεν ήθελες να πας;»

«Όχι μωρέ δεν μου έχει πει κανένας ποτέ. Δεν έχω βάλει μέσον για να έρθω, βάζω εσένα.» απάντησε η Κωνσταντίνα.