Το μοντέλο που είχε όγκο στο κεφάλι μιλά στην Τατιάνα! Βγήκε νικήτρια και κάνει καριέρα στο εξωτερικό

Πίσω από τα πανέμορφα μάτια της Βανέσας κρύβεται μία απίστευτη ιστορία!

 Το 23χρονο κορίτσι, που σήμερα φωτογραφίζεται για περιοδικά μόδας, περπατάει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων Ελλήνων σχεδιαστών και συμμετέχει στα fashion week μεγάλων οίκων μόδας του εξωτερικού, πέρασε πολλές δυσκολίες στη ζωή της. Παρόλα αυτά δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό της. Έτσι χαμογελαστή εμφανίστηκε και στο πλατό του Μίλα και εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η Βανέσα είχε όγκο στο κεφάλι. Τα πρώτα σημάδια εμφανίστηκαν στο σχολείο όπου παρόλο που ήταν καλή μαθήτρια, δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί στο μάθημα, είχε πονοκεφάλους και ζαλιζόταν συχνά. Λίγα χρόνια αργότερα, στην Γ’ Λυκείου, οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στο κεφάλι. Αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ το όμορφο μοντέλο, όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή, ήταν η ανησυχία στο βλέμμα της μητέρας της.

“Η μητέρα μου είναι ηρωίδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως για εκείνη αποτελεί το πρότυπό της, αφού έκανε μέχρι και τρεις δουλειές για να μην της λείψει τίποτα!

Στην ηλικία των 18 λοιπόν που η Βανέσα ήρθε αντιμέτωπη με δεκάδες εξετάσεις, φαρμακευτικές αγωγές και μια επέμβαση που διήρκεσε 9 ολόκληρες ώρες η μαμά της ήταν το στήριγμά της.

Η επέμβαση πήγε καλά. Μετά το χειρουργείο ωστόσο, όπως εξηγεί στην Τατιάνα το όμορφο μοντέλο δεν μπορούσε να περπατήσει, χρειάστηκαν μήνες ολόκληροι φυσικοθεραπείας για να σταθεί ξανά στα πόδια της! “Έκανα ένα χρόνο φυσικοθεραπείες για να μπορέσω να πατήσω το πόδι μου”, είπε.

Λίγο αργότερα, μπήκε στη ζωή της το Next top model.Αν και η κριτική επιτροπή την είχε επιλέξει, χρειάστηκε να αποχωρήσει, αφού έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο