Το μεγάλο λάθος στον «Εκατομμυριούχο»: Δεν είχαν τη σωστή απάντηση!

Όλες οι επιλογές που έδωσαν σε ερώτηση του τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΙ «Ηot Seat», με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ήταν λάθος!

Η ερώτηση ήταν: «Σε ποια Ολυμπιάδα συμμετείχε για πρώτη φορά η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών»; Οι επιλογές που είχαν στη διάθεσή τους οι παίκτες ήταν: Σεούλ, Βαρκελώνη, Ατλάντα, Σίδνεϋ. Η πρώτη παίκτρια πήγε πάσο και η δεύτερη παίκτρια απάντησε «Βαρκελώνη». Ωστόσο, στην εκπομπή Hot Seat της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου, υποστήριξαν ότι η σωστή απάντηση είναι «Ατλάντα».
 

Ποια είναι η μεγάλη γκάφα στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ΣΚΑΪ; Και οι τέσσερις εναλλακτικές απαντήσεις ήταν λάθος, αφού η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ έκανε την πρώτη εμφάνισή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 1952 στο Ελσίνκι, τερματίζοντας στη 17η θέση. Προπονητής ήταν ο Βλαδίμηρος Βάλλας και στη σύνθεση οι: Φαίδων Ματθαίου, Γιάννης Σπανουδάκης, Μίμης Στεφανίδης, Τάκης Ταλιαδώρος, Στέλιος Αρβανίτης, Αλέκος Σπανουδάκης, Αριστείδης Ρουμπάνης, Θέμης Χολέβας, Παναγιώτης Μανιάς, Γιάννης Λάμπρου, Κώστας Παπαδήμας και Νίκος Μήλας. 

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, η Εθνική μας πραγματοποίησε τη δεύτερη εμφάνιση της και πέτυχε την 5η θέση.