Το κοστούμι της Priscilla που εντυπωσίασε τη Μπαλατσινού

Μάθετε την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό στο μιούζικαλ η Priscilla: Βασίλισσα της Ερήμου.

Ο Παναγιώτης Πετράκης καλεσμένος σήμερα στο Πρωινό mou μίλησε για την πρεμιέρα της παράστασης Priscilla – Η Βασίλισσα της Ερήμου στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Γιώργο Καπουτζίδη. Οι συμμετέχοντες της παράστασης έκαναν πασαρέλα στη σκηνή του Badminton με τα βραβευμένα κοστούμια του Priscilla τα οποία θα απολαύσουμε σε δράση από τις 6 Μαΐου.

Κλείστε εδώ τα εισιτήρια σας για την παράσταση!

Βλέποντας λοιπόν τα πλάνα, το κοστούμι – πινέλο ήταν εκείνο που έκανε αίσθηση στην παρουσιάστρια. Σε μια σκηνή της παράστασης οι τρεις πρωταγωνιστές  έρχονται ανητιμέτωποι με τον ρατσισμό αφού πάνω στο λεωφορείο τους την Priscilla γράφουν κάποιοι αρνητικά σχόλια. Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Παναγιώτης είναι ο αισιοδοξος της παρέας και αποφασίζει αντί να τους πτοήσει το γεγονός, να βάψουν όλο το λεωφορείο ροζ, οπότε κάνουν την εμφάνιση τους στη σκηνή 10 τέτοια πινέλα ώστε να το πραγματοποιήσουν!

Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας για την παράσταση!

Η υπόθεση…
Η Priscilla αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών – που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…