Το «Κάτι Ψήνεται» πάει Θεσσαλονίκη

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας.

Το »Κάτι Ψήνεται» έρχεται για άλλη μία εβδομάδα να μας βάλει σε γαστρονομικούς πειρασμούς αυτή τη φορά με μια παρέα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος, η Πηνελόπη, ο Δημήτρης, η Αδαμαντία και η Λυδία φοράνε την ποδιά τους και αναλαμβάνουν δράση!

Σήμερα τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει o Γιώργος.
O Γιώργος είναι πρωτοετής φοιτητής Ιατρικής από τη Δράμα, έχει ένα μικροσκοπικό σπίτι αλλά μεγάλα ενδιαφέροντα. Ο Βούδας και η Μαντόνα ανήκουν σε αυτά. Κατά τα άλλα σκοπεύει να βολέψει τους καλεσμένους του στο πάτωμα και ελπίζει ότι αυτό δε θα είναι εμπόδιο για μία θριαμβευτική βαθμολογία.
Θα επαληθευτεί;

Αύριο Τρίτη, το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Πηνελόπη.
Την Τρίτη, τη μαγειρική κουτάλα παραλαμβάνει η Πηνελόπη, μια όμορφη Καλαμαριώτισσα γεννημένη στη Βοστώνη. Η Πηνελόπη χορεύει σάλσα με χάρη, πάθος και φινέτσα! Εκτός από τη σάλσα, η δεύτερη μανία της είναι να κυκλοφορεί με τα πατίνια της μέσα στο σπίτι.
Θα …ρολάρουν όλα αισίως και στην κουζίνα της;

Την Τετάρτη 13 Απριλίου στη κουζίνα μπαίνει ο Δημήτρης.
Ο Δημήτρης είναι ένας γοητευτικός εργένης και μένει στη Νέα Ραιδεστό. Μολονότι ο Δημήτρης φαίνεται άνθρωπος του υπολογιστή και του… καθισιού, είναι άντρας που καταπιάνεται με δουλειές που θέλουν κατσαβίδι και μυαλό. Οι σπαζοκεφαλιές είναι η αδυναμία του.
Θα λύσει το γρίφο του τέλειου δείπνου;

Την Πέμπτη 14 Απριλίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Αδαμαντία.
Η Αδαμαντία είναι κορίτσι μπαχτσές, μια Καλαμαριώτισσα με τα όλα της, που δε διστάζει να ντυθεί κλόουν και να χαρίσει γέλια στους γύρω της. Ως Ταύρος στο ζώδιο, δε μασάει τα λόγια της ούτε όμως και το χαμόγελό της.
Θα φέρει η καλή της διάθεση νοστιμιές και στο τραπέζι της;

Την Παρασκευή 15 Απριλίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Λυδία.
Η Λυδία είναι παντρεμένη με τρία παιδιά. Εκτός από την οικογένειά της, η νεαρή μαμά φροντίζει παιδάκια και εκτός σπιτιού, αφού είναι δασκάλα.
Οι καλεσμένοι θα βρουν το…δάσκαλό τους με τις γεύσεις της Λυδίας ή όχι;

Από σήμερα στις 20:00, στον Alpha