Το καρφί της Κατερίνας Καινούργιου για την Μαίρη Συνατσάκη

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου...».

Τις νέες φωτογραφίες της Μαίρης Συνατσάκη που παρουσιάζονται στο νέο τεύχος του περιοδικού «HELLO» και την δείχνουν με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, σχολίασαν στον αέρα του «Όλα Παίζουν».

«Μπορεί πολύ απλά η κοπέλα, επειδή ήταν χρόνια σε σχέση με τον Μύρωνα, μπορεί να περνάει μια φάση, γούστο της και καπέλο της κοινώς, που να θέλει να περνάει απλά καλά, καταλάβατε τι εννοώ. Δηλαδή, θέλει τη μια εβδομάδα να περάσει καλά; Θέλει την άλλη εβδομάδα; Δεν σημαίνει ότι κάνεις κάτι, φλερτάρεις και περνάς καλά», σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Εκείνη τη στιγμή, ένας συνεργάτης της την είπε πως απλά είναι φίλοι μεταξύ τους και η παρουσιάστρια του απάντησε: «Είναι απλά φίλοι; Κοίτα Σπύρο, και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου, να σου πω την αλήθεια. Γιατί το βάλαμε θέμα στην εκπομπή; Γιατί δεν είχαμε άλλα θέματα. Γι’ αυτό βάλαμε τη Μαίρη Συνατσάκη. Όχι γιατί μας πουλάει πολύ. Γιατί βλέπω και τα μονόλεπτα στα πρόσωπα, να ξέρεις».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία είπε με τη σειρά της: «Ακούστε να σας πως εγώ τι πιστεύω. Εγώ νομίζω ότι η Μαίρη το εκμεταλλεύεται, με την καλή έννοια, όλο αυτό. Δεν απαντάει, δεν παίρνει θέση, αφήνει να αιωρούνται πράγματα γιατί σου λέει “έχω μεγάλη ζήτηση και συζητιέται το όνομά μου”. Εγώ δεν είπα ότι κάνει κάτι, αν βγαίνει ή δεν βγαίνει με αυτόν, ας κάνει ότι θέλει. Το θέμα είναι ότι τα αφήνει λίγο επίτηδες να αιωρούνται όλα γιατί σου λέει “συζητιέμαι, μπαίνω στα περιοδικά”».