Το δώρο της Queen Latifah στους συνεργάτες της

Συγκινημένη η Queen Latifah αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της...

 Η διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια Queen Latifah, μετά την επίσημη ανακοίνωση για την διακοπή της τηλεοπτικής της εκπομπής, αποφάσισε να πληρώσει με δικά της λεφτά, το προσωπικό που τόσο καιρό εργαζόταν για εκείνη.

Κάτι σαν δώρο από τον Άγιο Βασίλη έφτασε η είδηση στ'αυτιά των πρώην συνεργατών της, αφού και η εταιρεία παραγωγής έκλεισε επίσημα και οριστικά. Παρ'ολα αυτά,τα ήδη μαγνητοσκοπημένα επεισόδια του talk show της Queen Latifah, θα συνεχίσουν να προβάλονται μέχρι τον Μάρτιο του 2015 με φιλοξενούμενους, πάντα, πολύ σημαντικούς καλεσμένους, όπως η Nicole Kidman και ο Βill Clinton.

Επίσης πολύ συναισθηματικό και ιδιαίτερο ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, απευθυνόμενη στους μέχρι πρότινος συνεργάτες της: «Σας ευχαριστώ για την αφοσίωση και την αυτοθυσία σας, το ήθος της δουλειά σας και την σκληρή προσπάθεια. Μείνετε θετικοί και δυνατοί γιατί το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να ξυπνάς κάθε μέρα και να μπορείς να ρισκάρεις, χωρίς να σε ενδιαφέρει τι θα γίνει…να πιστεύετε στον εαυτό σας και συνεχίστε να πετάτε…Σας ευχαριστώ όλους,είστε ευλογία για μένα».