Το ανατριχιαστικό ατύχημα του Jimmy Fallon – Κόντεψε να χάσει το δάχτυλο του!

Πώς έγινε το ατύχημα μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Ο Jimmy Fallon πριν λίγο καιρό ακύρωσε την εκπομπή του αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από τραυματισμό που είχε.

Ο παρουσιαστής του Tonight Show επιστρέφοντας στην εκπομπή αποκάλυψε πως πέρασε 10 ημέρες σε κλινική, αφού το δάχτυλό του πιάστηκε… στον πάγκο. Μπορεί αρχικά να ακούγεται αστείο, ωστόσο ο Jimmy περιέγραψε το ατύχημα του και πως παραλίγο να ξεριζώσει το δάχτυλό του.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που επέστρεψα μετά από δύο εβδομάδες που τριγυρνούσα στο γραφείο και έλεγα σε όλους «κόλλα το!« έλεγε ο παρουσιαστής αστειευόμενος και δείχνοντας τον τεράστιο επίδεσμο στο αριστερό του χέρι και αποκάλυψε μερικές ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Ο παρουσιαστής σκόνταψε στο χαλάκι που έχουν στην κουζίνα, εκείνο που η γυναίκα του λατρεύει και εκείνος δε θέλει να ξαναδεί στα μάτια του. Το δαχτυλίδι του πιάστηκε στον πάγκο στην προσπάθεια του να πιαστεί και τράβηξε τον παράμεσο του προκαλώντας απόσπαση δακτύλου. Ο ίδιος αναρωτήθηκε αν το έσπασε, ενώ δήλωσε πως το θέαμα έμοιαζε σαν κακή παραγωγή θρίλερ. Ο παρουσιαστής υποβλήθηκε σε μικροχειρουργείο για πάνω από 6 ώρες στο οποίο έπρεπε να πάρουν φλέβα από το πόδι του, ενώ οι γιατροί του είπαν πως είναι τυχερός, καθώς παρόμοιες περιπτώσεις καταλήγουν σε κόψιμο των δαχτύλων.

Δείτε όσα είπε επιστρέφοντας στην εκπομπή: