Το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη! «Και παίρνει ένα τασάκι και του το πετάει!»

«Το έλεγε ότι να δεις που εγώ θα φύγω και θα...»

Ένα άγνωστο περιστατικό για την καλή της φίλη Αλίκη Βουγιουκλάκη περιέγραψε στην κάμερα του «Στα καλά καθούμενα» η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του STAR Λόλα Νταϊφά, με την αντίδραση της ηθοποιού όταν ζήτησαν το βιογραφικό της…
«Καλή μου φίλη από τον χώρο ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Την ένιωσα πολύ φίλη μου και ήταν ένας άνθρωπος δυνατός και συγχρόνως πολύ τρυφερός και ευαίσθητη. Είχες την αίσθηση ότι περπατάει και την ώρα που περπατάει ένα αστέρι είναι κοντά της και έχω την αίσθηση ότι δεν ξεπεράστηκε γιατί μου κάνει εντύπωση που ακόμα νέα μικρά παιδιά την ξέρουν από τις ταινίες και λένε ότι θέλουν να γίνουν Βουγιουκλάκη. Το έλεγε ότι να δεις που εγώ θα φύγω και θα με θυμούνται γενιές.

Μια φορά είχε έρθει ένας από την Αμερική και λέει ότι θέλω βιογραφικό της Βουγιουκλάκη. Του εξήγησα ότι η Βουγιουκλάκη δεν είναι το πρόσωπο που θέλει βιογραφικό διότι είναι η νούμερο ένα σταρ της Ελλάδας για πολλά χρόνια, που γίνεται προσκύνημα στις παραστάσεις της και εκείνος επέμενε. Το είπα στην Αλίκη και έρχεται μια μέρα στο στούντιο και του λέω η κυρία Βουγιουκλάκη μπαίνει τώρα και πάει και της λέει “May I have your CV” (Μπορώ να έχω το βιογραφικό σας;) και του λέει αυτή “Just a moment' (Μισό λεπτό) Παίρνει ένα τασάκι και παφ του το πετάει! “This is my CV” (Αυτό είναι το βιογραφικό μου). Έκτοτε τελείωσε, δεν της ξαναείπε ούτε για CV ούτε τίποτα.»