Τίμης Καμπανέλλης: «Ο Λιάγκας έβγαλε κακία για την αδελφή μου»

Ο αδελφός της φιναλίστ του Voice ξεσπά!

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» με αφορμή κάποιες από τις αποχωρήσεις παικτών που έγιναν στον ημιτελικό του The Voice. «Είσαι ο Stavento, λέμε ότι έχεις υπερομάδα και πας με το Κατερινάκι, που μια χαρά γλυκό είναι, στον τελικό;» ακούστηκε να λέει στην πρωινή εκπομπή ο παρουσιαστής. Με αφορμή αυτά τα σχόλια, αλλά και άλλα κατά τη διάρκεια του Voice, ο Τίμης Καμπανέλλης, αδελφός της Κατερίνας Καμπανέλλη στην οποία αναφέρεται ο Γιώργος Λιάγκας δεν κρύβει την ενόχληση του στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου, επισημαίνοντας πως ο παρουσιαστής έχει βγάλει κακία για την αδελφή του.

«Αν έλεγε και για την άλλη κοπέλα, την Βιλανίδη ή τον Ανδρέα θα σου έλεγα ναι είναι αυτό, δηλαδή επειδή είναι η συσπείρωση όλων των Κυπρίων μαζί. Δεν είναι αυτό. Είναι προσωπικό με την Κατερίνα και για αυτό με στεναχωρεί, δεν ξέρω τι του έχει κάνει το κοριτσάκι. Είναι ένας αξιόλογος δημοσιογράφος και φέρθηκε πολύ αντιεπαγγελματικά. Τέτοια συμπεριφορα τους παρουσιαστή… πρώτη φορά έχει νιώσει πικρία. Έχει βγάλει πολύ πικρία ο Λιάγκας και δεν ξέρω το γιατί.Υπήρχαν τρεις Κύπριοι έβγαλε συγκεκριμένη κακία για τη μικρή Κατερίνα.

Ήθελε να πει ότι η αδελφή μου δεν ήταν τόσο καλή όσο ο Άκης Παναγιωτίδης και άλλοι που αποχώρησαν από το παιχνίδι. Η Κατερίνα πληγώνεται αλλά τα κρατάει για αυτή.»

 https://www.youtube.com/embed/gDPaSn__7UM