Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για X Factor – “Τραυματίστηκε” από “Μπρούσκο” και “Φως στο Τούνελ”!

Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen!

Το δεύτερο live του  X Factor πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ωστόσο, το show δεν σημείωσε τα ίδια νούμερα τηλεθέασης με την πρεμιέρα. Οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν πτώση για το μουσικό talent show, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.

Δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε το show στην πρεμιέρα, την προηγούμενη Παρασκευή.

Το X Factor σημείωσε 20,6 % στο γενικό σύνολο, σε αντίθεση με το Μπρούσκο που σάρωσε, φτάνοντας στο 28,2%. Την ώρα, μάλιστα, που έπαιζαν απέναντι, η σειρά του ΑΝΤ1 κράτησε πολύ χαμηλά το show του ΣΚΑΙ, το οποίο βρισκόταν περίπου στο 15%.

Η Αγγελική Νικολούλη, από την άλλη πλευρά, ανέβασε αισθητά τα νούμερα της εκπομπής της, με την πολύκροτη υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Σημείωσε στο γενικό σύνολο 25,2% και όσο ήταν απέναντι με το X Factor, έπαιζαν στα ίσα, σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός ότι μόλις τελείωσε το X Factor, τα νούμερα του «Φως στο Τούνελ» εκτοξεύτηκαν πάνω από το 30%.

Δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο 2o live του X Factor!

Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, το Μπρούσκο σημείωσε 22%, ενώ το X Factor, αναμενόμενα, βρέθηκε στο 27,8%. Όσο, τα συγκεκριμένα δύο προγράμματα, έπαιζαν απέναντι, τα νούμερά τους ήταν περίπου ίδια, ωστόσο, μετά το τέλος της σειράς, το show άρχισε να ανεβαίνει και έφτασε στο 35,9%, στο τέταρτο της αποχώρησης.

Η Αγγελική Νικολούλη έμεινε στο 20,4% και δεν μπόρεσε να “χτυπήσει” το X Factor, όση ώρα έπαιξαν απέναντι και κυμαινόταν από 15% – 18%. Από τη στιγμή, όμως, που το show τελείωσε, όλοι γύρισαν στον Alpha και το «Φως στο Τούνελ» έφτασε στο 30%.

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων